Primarul Horia Tiseanu explică de ce, la Câmpina, ni se aprind beculețele cu întârziere

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Astăzi, 29 noiembrie, în Câmpina a început montarea instalațiilor ornamentale pentru sărbători.

După cum v-am informat zilele trecute, iluminatul public pentru Sărbătorile de Iarnă nu va mai fi aprins pe 30 noiembrie, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Prin urmare, nici concertul de colinde al grupului "Micii melomani" de la Clubul Copiilor nu va mai avea loc în seara de Sfântul Andrei. La ședința de ieri a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a explicat că această situație este cauzată de "unele întârzieri regretabile în activitatea Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat".

Mai exact, după cum a afirmat primarul Câmpinei, ADPP a transmis foarte târziu documentele pentru demararea procedurii de achiziție publică în vederea desemnării unei firme care să se ocupe de montarea și demontarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă. Aceeași problemă a intervenit și în privința procedurilor pentru închirierea de noi instalații pentru domeniul public. "De bine, de rău, noile ghirlande au venit și le avem în curtea Primăriei. Dar în anii precedenți montarea instalațiilor începea în jurul datei de 15 noiembrie. Vreau să vă spun că nici astăzi, 28 noiembrie, societatea care a câștigat selecția de oferte nu s-a apucat de montarea instalațiilor ornamentale", a declarat Horia Tiseanu. (video)
Acum, se speră că firma respectivă va monta până la urmă instalațiile, astfel încât acestea să poată fi aprinse pe 5 decembrie, înainte de venirea lui Moș Nicolae, în cadrul unei ceremonii oficiale, care care vor invitați toți copiii.
Vă reamintim că selecția de oferte pentru montarea și demontarea instalațiilor de iarnă a fost câștigată de o firmă din Galați - Suntech Service SRL, cu prețul de 58.674 lei fără TVA, adică 12.600 euro.

5622 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • John 01.12.2017 11:15 Mai nea' Tiseanu,si de ADPP cine raspunde?Crezi ca nestiinta te absolvă?Sa fim seriosi,sunt comune in jurul nostru care au reusit la timp;ce sa intelegem ca in ADPP-ul vostru sunt doar lenesi?Incompetenti?Incapabili? Schimbare,dom'le! 👎👎👎

Actualitate

1095 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1138 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1225 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

875 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.