Două luni de la incidentul din Turnătorie și poliția încă mai caută atacatorii

Social (Categoria articolului)

Au trecut deja două luni de la incidentul care a pus pe jar Câmpina cea liniștită. Ne referim la atacarea unui microbuz al firmei Ave Diana, în stația din cartierul Turnătorie, de către trei bărbați mascați și înarmați cu bâte. Au blocat mașina în care se aflau șoferul și șase pasageri, au lovit cu bâtele în portiere și au încercat să-l scoată pe șofer pe geam. Nu au reușit, în schimb au luat cheile din contact și au dispărut. Iar de atunci nu se mai știe nimic... oficial.

Neoficial, însă, este foarte posibil să existe informații cu privire la identitatea celor trei atacatori, însă răspunsul poliției este întotdeauna același - "cercetările continuă". S-a vorbit atunci despre o reglare de conturi care ar fi avut la bază un conflict mai vechi între șoferul de la Ave Diana și un angajat al altei firme de transport persoane. Totuși, sunt două luni de când în Câmpina s-a produs acest incident mai puțin obișnuit, care a speriat multă lume, iar veștile bune cu privire la prinderea atacatorilor întârzie să apară.

6807 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioan 16.02.2016 17:08 Se stie cine sunt autorii! S-a stiut de la bun inceput! Este dispecerul pe Campina de la RAJ! Numai Politia nu vrea sa stie! De ce? Asta e o intrebare la care nu cred ca vom primi vreodata raspuns!

Social

1607 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

819 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

464 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

817 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.