Oferta educațională a Școlii Postliceale 'Louis Pasteur' Câmpina, pentru anul școlar 2017-2018

Social (Categoria articolului)

În perioada 19 iunie - 8 septembrie 2017, la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina se fac înscrieri pentru anul școlar 2017-2018. Sunt oferite 50 de locuri la clasele de asistent medical generalist și 50 de locuri la clasele de asistent medical de farmacie. În ambele cazuri este vorba despre cursuri de zi, cu durata de trei ani.

Ce le oferă Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” elevilor săi?

- Pregătire de specialitate, teoretică şi practică, în săli de clasă, laboratoare (informatică, farmacie şi nursing) şi cabinete (anatomie şi farmacie) care dispun de o dotare adecvată (tehnică audio-video, planşe, mulaje, manechine pentru resuscitare cardio-pulmonară, materiale pentru biologie, substanţe chimice, sticlărie de laborator);
- Stagii de pregătire practică în spitale, clinici de specialitate, farmacii partenere;
- Posibilitatea afirmării prin participarea la seminarii, conferinţe, simpozioane şi concursuri naţionale şi internaţionale;
- Burse de studiu şi de merit/reducerea taxei de şcolarizare pentru elevii merituoşi;
- Resursă umană competitivă: 21 cadre didactice cu experienţă (medici, farmacişti şi asistenți medicali), care oferă necondiţionat educaţie, pasiune, calitate. 

Facilități acordate cursanților
- Pot urma cursurile absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat;
- Pentru susţinerea financiară a cursanţilor, şcoala poate asigura suport prin plata taxei în rate sau întocmirea unui plan financiar adaptat nevoilor personale;
- Elevii școlii pot beneficia de reduceri din taxa aferentă cursurilor de formare organizate de Centrul de Formare Profesională AMUS (tehnician maseur);
- Se acordă sprijin absolvenţilor care doresc să-şi exercite profesia în spaţiul UE, prin programe de consiliere şi parteneriate încheiate cu firme de recrutare şi plasare a personalului medical.  

Cei interesați sunt așteptați la sediul școlii, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 5, Câmpina.
Date de contact: telefon/fax - 0244.374.942; telefon - 0766.284.916; 0766.284.915; 
e-mail:asamusfr@yahoo.com; web: www.amus-campina.ro. (P)

 

 

3952 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3629 vizualizari
21 oct. 2017 19:53

Zeci de elicoptere şi avioane de mici dimensiuni trec zilnic peste Câmpina, la joasă altitudine

În ultima vreme, tot mai mulţi câmpineni, dar chiar şi bucureşteni care vin în week-end, în zona noastră, tocmai pentru linişte, ne-au atras atenția asupra numărului tot mai mare de elicoptere şi avioane de mici dimensiuni, care trec pe deasupra Câmpinei la joasă altitudine.

1930 vizualizari
21 oct. 2017 18:24

Dragnea şi Tăriceanu au eliberat din penitenciare 529 deţinuţi, într-o singură zi. Iar acesta este doar începutul...

529 de deţinuţi au fost eliberaţi din penitenciarele din România în prima zi de aplicare a Legii nr. 169/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal. Legea a fost iniţiată de opt parlamentari UDMR şi susţinută de PSD şi ALDE. Alţi 3.349 de deţinuţi aşteaptă următoarele şedinţe ale comisiilor de eliberare condiţionată, îndeplinind criteriile din noul act normativ.

Alte stiri recente

3107 vizualizari
22 oct. 2017 12:59

Liga A Prahova, etapa a 10-a. Rezultate şi clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 10-a a Ligii A Prahova la fotbal. Au fost două remize, ambele la acelaşi scor. Sâmbătă dimineaţă şi după-amiază au avut loc alte partide, câştigate categoric de gazde. Etapa s-a încheiat duminică. S-au marcat 41 goluri şi am consemnat 5 victorii ale gazdelor, două remize şi un singur succes în deplasare.

2360 vizualizari
20 oct. 2017 22:05

CS Câmpina, victorie în primul meci amical la Cimişlia

Echipa de fotbal CS Câmpina a susţinut astăzi primul meci amical la Cimişlia, în Republica Moldova, acolo unde se află la invitaţia administraţiei locale din acest oraş înfrăţit cu municipiul Câmpina.