Oferta educațională a Școlii Postliceale 'Louis Pasteur' Câmpina, pentru anul școlar 2017-2018

Social (Categoria articolului)

În perioada 19 iunie - 8 septembrie 2017, la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina se fac înscrieri pentru anul școlar 2017-2018. Sunt oferite 50 de locuri la clasele de asistent medical generalist și 50 de locuri la clasele de asistent medical de farmacie. În ambele cazuri este vorba despre cursuri de zi, cu durata de trei ani.

Ce le oferă Şcoala Postliceală „Louis Pasteur” elevilor săi?

- Pregătire de specialitate, teoretică şi practică, în săli de clasă, laboratoare (informatică, farmacie şi nursing) şi cabinete (anatomie şi farmacie) care dispun de o dotare adecvată (tehnică audio-video, planşe, mulaje, manechine pentru resuscitare cardio-pulmonară, materiale pentru biologie, substanţe chimice, sticlărie de laborator);
- Stagii de pregătire practică în spitale, clinici de specialitate, farmacii partenere;
- Posibilitatea afirmării prin participarea la seminarii, conferinţe, simpozioane şi concursuri naţionale şi internaţionale;
- Burse de studiu şi de merit/reducerea taxei de şcolarizare pentru elevii merituoşi;
- Resursă umană competitivă: 21 cadre didactice cu experienţă (medici, farmacişti şi asistenți medicali), care oferă necondiţionat educaţie, pasiune, calitate. 

Facilități acordate cursanților
- Pot urma cursurile absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat;
- Pentru susţinerea financiară a cursanţilor, şcoala poate asigura suport prin plata taxei în rate sau întocmirea unui plan financiar adaptat nevoilor personale;
- Elevii școlii pot beneficia de reduceri din taxa aferentă cursurilor de formare organizate de Centrul de Formare Profesională AMUS (tehnician maseur);
- Se acordă sprijin absolvenţilor care doresc să-şi exercite profesia în spaţiul UE, prin programe de consiliere şi parteneriate încheiate cu firme de recrutare şi plasare a personalului medical.  

Cei interesați sunt așteptați la sediul școlii, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 5, Câmpina.
Date de contact: telefon/fax - 0244.374.942; telefon - 0766.284.916; 0766.284.915; 
e-mail:asamusfr@yahoo.com; web: www.amus-campina.ro. (P)

 

 

4145 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3504 vizualizari
23 feb. 2018 11:12

2,4 milioane lei, suma alocată spitalelor și cabinetelor medicale școlare de la bugetul local

Suma destinată "Sănătății", de la bugetul municipiului Câmpina, este în acest an de 2,41 milioane lei, aproximativ egală cu cea alocată la începutul anului trecut. Capitolul "Sănătate" din bugetul local înseamnă cele două spitale și cabinetele medicale școlare.

3732 vizualizari
21 feb. 2018 09:47

Călătorii părăsesc trenurile blocate în gări și caută microbuze pentru a ajunge la destinație

Blocarea traficului feroviar din cauza pasarelei prăbușite peste linii, la Ploiești, creează haos în gări. Zeci de călători au coborât din trenurile staționate în Gara Câmpina și încearcă să găsească soluții pentru a ajunge la Ploiești sau București. Este vorba despre două trenuri de persoane, care veneau de la Brașov și mergeau spre București. După zeci de minute de așteptare în tren și nicio informație clară din partea reprezentanților CFR, oamenii au decis să plece spre Autogara Câmpina, de unde să ia microbuzele spre destinațiile dorite. Asta se întâmplă în mai multe gări, acolo unde există trenuri staționate.

Alte stiri recente

2269 vizualizari
24 feb. 2018 12:46

Câmpina plătește în 2018 aproape 900.000 euro rate și dobânzi la împrumuturile bancare

1 comentarii

În ultimii 12-13 ani, administrația locală câmpineană s-a tot împrumutat pe piața bancară internă, creditele luate fiind destinate exclusiv investițiilor. Că s-a procedat bine sau nu, aici poate exista o întreagă discuție, cu argumente pro și contra. Cert este că, în 2018, în fața unui buget dezechilibrat, care nu permite prea multe investiții, s-a luat în calcul inclusiv varianta unui nou împrumut bancar și s-a ajuns la concluzia că suma nu ar putea fi prea mare, deoarece municipiul Câmpina a ajuns destul de aproape de gradul maxim de îndatorare permis de lege. În 2018, administrația locală are de achitat la bănci rate, dobânzi și comisioane în valoare totală de 4,1 milioane lei, adică aproximativ 900.000 euro.

2670 vizualizari
24 feb. 2018 10:15

Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.