Micii pianiști câmpineni, premiați la Concursul Național de Interpretare "Sonoris" 2018

Social (Categoria articolului)

Rezultate extraordinare pentru cei cinci elevi ai profesoarei Hermina Tabără la cea de-a V-a ediție a Concursului Național de Interpretare Pianistică "Sonoris". La finalul a două zile grele de concurs, ei au obținut premiul I și, astfel, încă o confirmare a talentului lor muzical, dar și a muncii depuse.

Sergiu Dobrescu (8 ani, elev la Școala Centrală), Emma Olteanu (7 ani, Școala "B.P Hasdeu"), Mircea Gabriel Gavrilă (12 ani, Școala Centrală), Sofia Leona Oceanu (9 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) și Anastasia Comărniceanu (12 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) sunt micii pianiști pregătiți de profesoara Hermina Tabără la Școala Dell'Arte din Câmpina. După rezultatele foarte bune obținute de ei la Festivalul Concurs de Interpretare Pianistică "Iulia Hasdeu", în acest week-end și-au îmbogățit palmaresul cu premiile obținute la un alt concurs național - SONORIS - organizat de Centrul Cultural din Buftea și la care s-au înscris peste 200 de participanți din întreaga țară.
SONORIS este un concurs destinat copiilor de la 4 la 18 ani și este considerat un eveniment de elită având în vederea organizarea și potențialul extraordinar al participanților. Este un concurs cu un nivel ridicat, iar la acest concurs copiii pregătiți de Hermina Tabără au câștigat premiul I. Ei merită felicitările noastre pentru că știm cu toții (sau poate bănuim) ce eforturi stau în spatele acestor reușite. Eforturile profesorului, ale copiilor, dar și ale părinților.

6203 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1440 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

692 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

181 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

344 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.