Micii pianiști câmpineni, premiați la Concursul Național de Interpretare "Sonoris" 2018

Social (Categoria articolului)

Rezultate extraordinare pentru cei cinci elevi ai profesoarei Hermina Tabără la cea de-a V-a ediție a Concursului Național de Interpretare Pianistică "Sonoris". La finalul a două zile grele de concurs, ei au obținut premiul I și, astfel, încă o confirmare a talentului lor muzical, dar și a muncii depuse.

Sergiu Dobrescu (8 ani, elev la Școala Centrală), Emma Olteanu (7 ani, Școala "B.P Hasdeu"), Mircea Gabriel Gavrilă (12 ani, Școala Centrală), Sofia Leona Oceanu (9 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) și Anastasia Comărniceanu (12 ani, Liceul "Carol I" Valea Doftanei) sunt micii pianiști pregătiți de profesoara Hermina Tabără la Școala Dell'Arte din Câmpina. După rezultatele foarte bune obținute de ei la Festivalul Concurs de Interpretare Pianistică "Iulia Hasdeu", în acest week-end și-au îmbogățit palmaresul cu premiile obținute la un alt concurs național - SONORIS - organizat de Centrul Cultural din Buftea și la care s-au înscris peste 200 de participanți din întreaga țară.
SONORIS este un concurs destinat copiilor de la 4 la 18 ani și este considerat un eveniment de elită având în vederea organizarea și potențialul extraordinar al participanților. Este un concurs cu un nivel ridicat, iar la acest concurs copiii pregătiți de Hermina Tabără au câștigat premiul I. Ei merită felicitările noastre pentru că știm cu toții (sau poate bănuim) ce eforturi stau în spatele acestor reușite. Eforturile profesorului, ale copiilor, dar și ale părinților.

4462 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1438 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3243 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

1713 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1789 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.