Patru tineri din Basarabia au încântat spectatorii de la Festivalul Cireșelor 2017

Eveniment (Categoria articolului)

Prezența celor patru tineri basarabeni la Festivalul Cireșelor de la Bănești - Urleta a fost o surpriză oferită publicului de îndrăgitul solist de muzică populară Vasile Vădan, prahovean de-al nostru. Este vorba despre două fete și doi băieți, studenți la UPG Ploiești, dansatori amatori, dar extrem de talentați.

Vasile Vădan și cei patru dansatori au venit în mijlocul publicului, unde s-a încins o horă, iar apoi, pe scenă, tinerii basarabeni au încins... podeaua. Pe lângă dansurile populare foarte frumoase și ritmate, ei au oferit spectatorilor și un dans țigănesc tradițional din zona Bălți (Republica Moldova). Aplauzele primite au fost binemeritate.

Citiți și Festivalul Cireșelor Bănești - Urleta, la cea de-a XIII-a ediție

Cântecul lui Cristian Pomohaci, o bucurie pentru cei prezenți la Festivalul Cireșelor de la Bănești

7068 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1239 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2064 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

13 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

23 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.