Începe etapa a II-a a lucrării de schimbare a conductei de gaze pe Strada Bobâlna din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Bobâlna va începe în curând lucrarea de înlocuire a conductei de gaze și realizare branșamente, pe tronsonul cuprins între cimitir și intersecția cu Calea Doftanei. De fapt, este vorba despre continuarea lucrării demarate în 2015, când conducta a fost înlocuită pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu Strada B.P. Hasdeu și cimitir. Investiția este finanțată de Distrigaz și realizată de societatea Schnell Leitung SA Ploiești.

Distrigaz a obținut autorizație de construire de la Primăria Câmpina, iar termenul limită de finalizare a lucrării, cu tot cu repararea carosabilului în urma intervențiilor, este 15 mai 2018. 
Precizăm faptul că Distrigaz a solicitat autorizație de la Primărie și pentru schimbarea conductei de gaze naturale de pe Bulevardul Carol I, tronsonul cuprins între Parcul de la Soldat și intersecția cu Strada Sondei. Primăria Câmpina a decis să nu elibereze o astfel de autorizație în primul rând pentru că lucrarea de asfaltare de la bulevardul principal este încă în garanție și nu este permisă spargerea carosabilului, iar în al doilea rând pentru că intervenția la rețeaua de gaze nu este considerată o lucrare de urgență, conducta de pe Carol I nefiind atât de veche și uzată precum cea de pe Bobâlna.

4567 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.M. 13.03.2018 13:52 Alte săpături?! Ăștia nu sunt sănătoși?! Nu se poate asa ceva!!! E strigător la cer! Dar de asfaltat?! Sa va fie rusine! Tiseanu, chiar nu te mai saturi?!
  • Dorian 13.03.2018 14:14 Idioții ăștia chiar își bat joc de noi?! Nu se poate?! Iar noroaie, iar circulație de tot ... de parca ne aflam într-un sat din perioada edievala și nu într-un municipiu european. Suntem europeni doar la salariile celor din primărie. In rest, vai de noi!
  • eugenia 13.03.2018 21:04 fiindca e vorba de stada bobalna,nu se gaseste un consilier sa propuna amenajarea unei parcari pentru cimitir,pe terenul rafinariei...sambata la cimitir e haos,masini si aglomeratie..
  • un oarecare 13.03.2018 23:01 Au salarii mari la primarie, ca doar muncesc din "greu". Tot orasul este plin de gropi, nu mai vorbim de strazile Orizontului, Bobilna si Calea Doftanei, care cu siguranta ar fi fost asfaltate daca locuiau pe aceste strazi tov. Tiseanu sau slugoiul sau Hint...
  • Petre 14.03.2018 11:42 Este foarte interesant cum Distrigaz a găsit soluție pentru țeava de gaze iar Hidro nu reușește.

Actualitate

1711 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1443 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

486 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

101 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.