PSD l-a exclus din partid pe Cristian Brotoiu, consilierul acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor. Acesta își va pierde și mandatul de ales local

Actualitate (Categoria articolului)

PSD Prahova anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că organizația din Breaza a votat în unanimitate excluderea din partid a consilierului local Cristian Gheorghe Brotoiu, reținut sub acuzația de întreținere de relații sexuale cu un minor și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

"În cadrul ședinței Organizației PSD Breaza s-a votat în unanimitate excluderea din PSD a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, decizie de care a luat act și conducerea județeană PSD Prahova. Documentele de excludere a consilierului local au fost depuse la Instituția Prefectului Prahova, urmând a se emite ordin de încetare a mandatului de consilier local al acestuia. Organizația Județeană Prahova susține actul de justiție în toate formele sale și nu poate să nu ia măsuri de sancționare ori de câte ori un membru sau un ales încalcă legea. În afara infracțiunii în sine, ceea ce s-a întâmplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizației Județene PSD Prahova și partidului în general", se arată în comunicatul remis de Biroul de presă al PSD Prahova.

Cristian Gheorghe Brotoiu are 36 de ani și a candidat pe listele PSD la alegerile locale din 2016, devenind consilier local în orașul Breaza. El a fost reținut miercuri, 26 iulie, pentru 24 de ore, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor de 14 ani. Vineri, instanța a admis cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina de arestare preventivă pentru 30 de zile.

5694 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ABC@ABC 30.07.2017 15:02 O mare greseala,trebuia promovat la minister si ajungea si la Dragnea.ha-ha-ha-ha.Multi din politicieni trebuiesc expertizati medical,mai ne intrebam de ce avansam ca melcul.

Actualitate

2006 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

334 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

117 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

472 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: