În curtea Direcției Economice Câmpina vor fi amplasate bănci pentru persoanele care își așteaptă rândul la Pașapoarte

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, la Direcția Economică se lucrează la amenajarea unui loc... de așteptare. În curtea instituției, pe o porțiune a spațiului verde, sunt montate pavele din beton pe care vor fi amplasate bănci.

După cum se știe, în incinta Direcției Economice funcționează Biroul de Pașapoarte. Este deschis o dată pe săptămână, în fiecare marți, timp de patru ore. În unele perioade aici se formează cozi, iar spațiul este impropriu desfășurării unei astfel de activități cu publicul. Pentru că holul este îngust și nu există posibilitatea instalării aici a unor scaune, conducerea Direcției Economice a decis să creeze, totuși, niște condiții minime pentru cei care își asteaptă rândul la Biroul de Pașapoarte. Cu acordul Primăriei și ajutorul Atelierului de Infrastructură Urbană se amenajează acest spațiu în curtea instituției, spațiu pe care vor fi montate bănci.

3752 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea 12.09.2017 21:02 Tot pe spatiul verde!!! Oamenii astia care ne conduc sunt sanatosi la cap? Laudabil ce fac ei dupa ce s-a terminat perioada de aglomeratie la pasapoarte, dar nu puteau pune doua banci decat pe spatul verde! Eu stiam ca orice pitigoi prefera verdeata, Campina s-a pricopsit cu unul care prefera bordurile si pavelele!!! Cu tot cu parandarat?!

Actualitate

233 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1131 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

181 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

971 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.