PMP Câmpina și-a schimbat sediul. S-a mutat pe Mărășești, în aceeași clădire cu liberalii

Politică (Categoria articolului)

Organizația locală a PMP Câmpina s-a mutat de la bloc, la casă. După ce în ultimii ani a funcționat la parterul unui bloc, acum organizația are un sediu nou, pe Strada Mărășești, în clădirea în care se află și PNL Câmpina. Tot aici a fost amenajat și cabinetul parlamentar al deputatului PMP Cătălina Bozianu.

Cabinetul va fi deschis în fiecare vineri, între orele 16.00-18.00, iar Cătălina Bozianu va acorda audiențe cetățenilor din Câmpina și localitățile vecine. Este al treilea cabinet parlamentar care se deschide la Câmpina. Mai au astfel de cabinete în al doilea municipiu al județului senatorul PSD Emanoil Savin și senatorul ALDE Teodor Meleșcanu, actualul ministru de Externe. Să sperăm că deputatul PMP va fi găsit mai des la cabinetul din Câmpina decât senatorii menționați.

7414 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre Mișoiu 15.09.2017 07:12 Au un sediu fff frumos. Prietenul meu care sta la doua case mai sus a vrut sa schimbe acoperișul și nu a putut pentru ca nu a primit aprobare de la primărie pentru ca este zona de protecție. Cum a schimbat primăria acoperișul la sediul PNL? A avut autorizație? A schimbat țigla cu tabla.
  • Vasile Terente 02.11.2017 18:56 Si eu am inaltat putin toclul gardului de la strada si m-a vazut Pitigoi care mi-a trimis politia locala sa ma controleze de autorizatie.A venit fostul secretar UTC Ghiocel care m-a pus sa scot autorizatie.A durat 3 luni si m-a costat mai mult hartiile si drumurile pentru autorizatie decat reparatia propriu-zisa a gardului. Sa-i fie rusine lui Pitigoi,altuia ii cere sa respecte legea iar el nu o respecta...De ce , d-le primar Tiseanu???

Politică

1145 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1581 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

304 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

434 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.