20 noiembrie 2018 - termenul până la care Primăria Câmpina speră ca Parcul de la Soldat să fie finalizat

Actualitate (Categoria articolului)

Din 25 octombrie 2018, Primăria Câmpina a început să aplice penalități de întârziere firmei care realizează modernizarea Parcului de la Soldat. O investiție care s-a prelungit foarte mult și care dă emoții autorităților locale aflate în plină pregătire a manifestărilor de Ziua Națională. Potrivit viceprimarului Adrian Pițigoi, procentul de realizare a lucrărilor era săptămâna trecută de 59%, dar de aproape trei săptămâni ritmul de lucru este mulțumitor: "Dacă se lucrează așa în continuare, sperăm ca la 20 noiembrie cel târziu parcul să fie gata". (video)

Modernizarea Parcului de la Soldat (denumirea veche, acum zona este parte a Parcului Regele Mihai) a început la 24 aprilie 2018, termenul inițial de finalizare fiind de patru luni. Acest termen a fost prelungit de două ori, până la 13 septembrie și apoi până la 25 octombrie. Lucrările sunt executate de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, iar valoarea investiției a ajuns la 1.682.780 lei fără TVA.

3738 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrașcu Irinel Ana 04.11.2018 10:35 Termenul inițial a fost de 2luni...

Actualitate

2765 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

3179 vizualizari
14 nov. 2018 13:59

Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

1 comentarii

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

Alte stiri recente

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

368 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.