Proprietarii unor terenuri private, dispuși să le vândă Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina și-a dat acordul de principiu pentru angajarea unui evaluator atestat ANEVAR în vederea evaluării a două terenuri pe care proprietarii sunt dispuși să le vândă administrației locale. Unul dintre terenuri se află pe Bulevardul Culturii, la nr. 20, lângă Primărie, iar cel de-al doilea teren este în imediata vecinătate a Școlii Gimnaziale "B.P. Hasdeu".

Terenul de pe Bulevardul Culturii are 835 mp, a fost revendicat de foștii proprietari și restituit acestora în baza Legii 10/2001. Acum, proprietarii au comunicat Primăriei Câmpina intenția lor de a vinde acest teren. Precizăm că, în prezent, aici se află o parcare, iar între această parcare și sediul Primăriei se mai află un singur imobil. (foto). Terenul va fi evaluat de un evaluator autorizat, în vederea stabilirii valorii de piață, iar dacă toate lucrurile merg bine, Consiliul Local va aproba ulterior și cumpărarea efectivă a acestei suprafețe. În urmă cu mai mulți ani, pe când terenul se afla în domeniul public, primarul Horia Tiseanu afirma că aici ar putea fi construit un sediu în care să funcționeze Casa Căsătoriilor, la parter, iar la etaj să fie amenajate birouri pentru comisiile de specialitate ale Consiliului Local și o sală pentru ședințele în plen. Acum, pentru că există deja Casa Căsătoriilor, se vorbește despre posibilitatea realizării pe acest teren a unui sediu nou pentru Poliția Locală, având în vedere că terenul pe care se află sediul actual este revendicat în instanță.

În privința celui de-al doilea teren situat lângă Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", proprietarul este dispus să-l vândă administrației locale, dacă i se oferă un preț bun. În baza concluziilor rezultate din raportul de evaluare, vor continua discuțiile cu respectivul proprietar, iar dacă acesta va accepta prețul oferit, va fi inițiat un proiect de hotărâre care va trebui aprobat de Consiliul Local. Conducerea Școlii "Hasdeu" ar dori ca pe acest teren să fie amenajată o parcare.

5647 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • miha 17.07.2017 12:27 Poate un teatru de vara cum era in 70-80
  • Tache Ion 20.07.2017 15:03 Exista spatiu destul in curtea Primariei sa se instaleze un cort mare ,ei sunt putini si inexistenti ,de ce sa cheltuim atatia bani pentru nimic.

Actualitate

1434 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

675 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

102 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

1072 vizualizari
14 apr. 2024 18:33

Superliga B1 Prahova. Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina 3-3

Un meci cu șase goluri ar fi trebuit să fie unul spectaculos, o adevărată promovare a sportului-rege. Dar meciul de la Bușteni, de duminică dimineață, a fost oarecum excepția...