Dezinsecție contra căpușelor, în parcurile din Câmpina. Evitați contactul cu insecticidul

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că până pe 3 iulie, în fiecare dimineață, în intervalul orar 6.00-8.00, Floricon Salub va face dezinsecție împotriva căpușelor, în mai multe zone din municipiu. Asta, bineînțeles, și în funcție de starea vremii.

Tratamentul de combatere a căpușelor se va aplica în următoarele parcuri din localitate: de la Pram, de la Casa Tineretului și de pe Strada Erupției, parcul de pe Bulevardul Culturii, cel de la Soldat, Milia și cel de la Ceas, parcul de pe Strada Podului, parcul de la Notariate, cel de la Lacul Bisericii și cel de la Lacul Curiacul, Parcul Durbac, Parcul Enescu, parcul din Cartierul Turnătorie, cel de pe Milcovului, parcurile de pe străzile B.P. Hasdeu și Petru Rareș, parcul din zona bazinelor de pe Câmpinița.
Primăria Câmpina precizează că produsul folosit pentru dezinsecție - un insecticid tip Bayer - este avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății. Produsul nu are efecte negative asupra plantelor sau animalelor. În cazul în care, accidental, intrați în contact cu această substanță, trebuie să vă spălați cu apă și săpun și să clătiți din abundență. Dacă pielea se irită, trebuie să aplicați uleiuri sau loțiuni cu Vitamina E. În cazul în care, din neatenție, vă atingeți ochii, trebuie să clătiți cu apă multă, iar dacă iritația persistă, trebuie să apelați la medic.

5829 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 28.06.2016 14:57 Să vină în cartierul de case de pe Erupției, unde un individ paște oile nestingherit și a umplut tot cartierul de căpușe. Ne ferim copiii de zonele cu iarbă. Cât putem. Dar animalele de companie sunt mușcate de căpușe tot timpul.

Actualitate

2725 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

398 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

171 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

608 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: