Conducere nouă la Direcția Economică a Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Posturile de director al Direcției Economice și șef al Serviciului Buget, Finanțe, Contabilitate  sunt vacante de mai multă vreme, iar la concursurile organizate până acum fie nu s-a prezentat nimeni, fie candidații nu au luat note de trecere. Prin urmare, primarul Horia Tiseanu a decis să rezolve altfel această problemă, mai ales că vorbim despre niște funcții extrem de importante la nivelul administrației locale.

La ultima ședință a Consiliului Local, Horia Tiseanu a anunțat noua conducere interimară a Direcției Economice, numită prin dispoziție a primarului până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea definitivă a posturilor. Astfel, director interimar al Direcției Economice a fost numit Cristi Birligiu, șeful de la Taxe și Impozite. În locul său, la conducerea Serviciului de Taxe și Impozite Locale, a fost numită Cristina Bădiceanu (până acum inspector la Compartimentul de taxe și impozite persoane juridice). Iar Serviciul de Buget, Finanțe, Contabilitate va fi condus de Loredana Rugină, care până acum a ocupat funcția de consilier în cadrul aceluiași serviciu.

5965 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 03.04.2017 10:11 Unu și unu. ...! Cât va dura interimatul? Și nu își pune nimeni întrebarea de ce nu vine nimeni sa lucreze sub comanda lui Tiseanu? Poate pentru ca vor sa doarmă liniștiti, nu sa dea cu subsemnatul din cauza prostiilor făcute de șef?

Actualitate

2144 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2113 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

947 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

183 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.