CS Câmpina a fost din nou sancţionat pentru refuzul de a pune în aplicare o hotărâre FRF. Urmează excluderea!

Sport (Categoria articolului)

Refuzul inexplicabil al conducerii CS Câmpina de a pune în aplicare o hotărâre a FRF a generat o nouă sancţiune. Din păcate, ne lovim de o situaţie unică, probabil la nivel naţional. Clubul Sportiv al administraţiei câmpinene, finanţat din bani publici, refuză fără nici o explicaţie să pună în aplicare o decizie "definitivă şi executorie pe plan naţional". De ce? Nimeni nu poate înţelege. Cert este că s-a acordat un ultim termen, 2 mai, ora 13.00, dată după care, aproape sigur, CS Câmpina va fi exclusă din toate competiţiile fotbalistice, iar conturile administraţiei locale vor fi blocate până ce CS Câmpina îşi va achita toate datoriile stabilite de instanţele sportive.

Reamintim pe scurt că este vorba de interminabilul război dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina. S-a ajuns la Comisia de Recurs a FRF, care a respins acţiunea CS Câmpina dând câştig de cauză clubului HM Junior şi obligând CS Câmpina să achite către HM Junior suma de 24.000 lei şi să returneze nouă dintre cei 18 jucători cedaţi de HM în vara anului 2016. Decizia Comisiei de Recurs a FRF datează din 7 decembrie 2017, iar de atunci CS Câmpina refuză să o pună în aplicare. Pentru acest refuz, săptămâna trecută, AJF Prahova, prin Comisia de Disciplină, a aplicat o sancţiune de 3.000 lei clubului CS Câmpina şi i s-a acordat un nou termen. Termenul a expirat astăzi, atunci când Comisia de Disciplină s-a întrunit din nou, a constatat neîndeplinirea hotărârii FRF de către CS Câmpina şi a decis:
"Se sancţionează CS Câmpina cu interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea cu 2 puncte a echipei CS Câmpina aflată în cel mai ridicat campionat (n.n. - campionatul judeţean de juniori A). Comisia a acordat termen în data de 2 mai 2018, ora 13.00, dată până la care CS Câmpina trebuie să prezinte dovada plăţii sumelor datorate către HM Junior Câmpina, pentru a evita în continuare depunctarea şi excluderea".
Practic, pe 2 mai  20018 va fi ultimul termen, după care - cel mai probabil - CS Câmpina va fi exclusă din toate competiţiile, iar HM Junior Câmpina şi AJF Prahova se vor putea adresa instanţelor civile şi apoi unui executor jduecătoresc pentru recuperarea sumelor în discuţie, putându-se ajunge până la blocarea conturilor administraţiei locale. Şi totul, de ce? Din ambiţia unora care confundă culoarul de înot sau maşina personală cu banii publici şi responsabilitatea de a reprezenta municipiul Câmpina?! Şi mai este un motiv: pentru că nimeni nu îl trage la răspundere pe preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, pentru toată această situaţie, care aduce grave prejudicii de imagine municipiului Câmpina şi administraţiei locale.

5258 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Si orasul nostru conteaza 13.04.2018 19:47 Ambitie absurda.A cui ? Nu era Stoican preferatul lui Fratila si a dnei Irinel Dumitrascu? Voi mai merge la vot cand vor asfalta str Crisuri,cand cineva din proprii sai bani va pune bancute in zona Irep,cand va toaleta arbustii si spatiul verde de la Caminul Petrol.Acea persoana care demonstreaza ca a lasat ceva in urma sa in acest oras il voi promova ca lumea sa il voteze.Fie barbat fie femeie.Trebuie 5 minute analizat inainte sa mergi la vot.Si nu trebuie studii te miri unde.
  • Florin 13.04.2018 20:24 S-a incercat intr o sedinta de consiliu tragerea la raspundere a lui Stoican dar a intervenit domnul vice si i-a interzis sa raspunda verbal la intrebarile incomode puse de consilieri.Asa ca nu trebuie sa fim surprinsi ca s-a ajuns la situatia asta jenanta.Este tinut in brate de cineva domnul Stoican..problema este ca acelui "cineva" usor ,usor incep sa i amorteasca bratele.Si cand o sa l scape nu va fi prea bine pentru domnul profesoras.
  • Horia Frincu 16.04.2018 10:37 Intreb pt un prieten:cine e Fratila si Irinel Dumitrascu?

Sport

897 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

624 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1012 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

1109 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

2 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.