Cereri în căsătorie la Școala de Poliție din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Doi dintre proaspeții elevi ai școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au dorit să transforme ziua depunerii jurământului militar într-o zi de neuitat pentru iubitele lor. După ceremonia propriu-zisă, acolo, în fața tuturor invitaților și cu complicitatea conducerii școlii, cei doi tineri și-au cerut iubitele în căsătorie. Bineînțeles că răspunsul a fost DA în ambele cazuri.

Mii de oameni au fost prezenți astăzi la Școala de Poliție din Câmpina, la ceremonia de depunere a jurământului de către cei 1.290 elevi care au dat admiterea în ianuarie 2018 - oficialități, rude și prieteni ale viitorilor polițiști. Iar după emoția unei astfel de ceremonii au urmat emoții și mai mari pentru două cupluri. Doi dintre elevi au venit pe rând la microfon, și-au chemat iubitele lângă tribuna oficială și le-au cerut în căsătorie. Răspunsul lor nu s-a lăsat așteptat, iar tinerii au fost aplaudați de toți cei prezenți și felicitați de prefectul județului Prahova - Ioana Mădălina Lupea, de șeful Poliției Române - chestor principal Alexandru Ioniță, de PS Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, de conducerea școlii, de familie, colegi și prieteni. (video)

Citiți și Elevii Școlii de Poliție din Câmpina au depus jurământul militar în prezența șefului Poliției Române

7866 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2328 vizualizari
24 iun. 2018 10:36

Au fost afișate rezultatele finale la Evaluarea Națională. 878 contestații depuse în Prahova, dintre care 37 la Câmpina

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost postate sâmbătă, pe site-ul evaluare.edu.ro al Ministerului Educației, după soluționarea contestațiilor depuse de elevi. În total, la nivel național au fost 23.761 contestații, dintre care 12.372 la română, 10.958 la matematică și 431 la limba și literatura maternă. Potrivit Ministerului Educației, în urma recorectării lucrărilor au fost mărite 14.747 note, iar 7.541 note au fost scăzute. În Prahova au fost depuse 878 contestații (434 la română și 444 la matematică), iar la Câmpina au fost 37 de contestații, dintre care 13 la română și 24 la matematică.

3430 vizualizari
24 iun. 2018 09:20

Incendiu la Breaza. O casă de vacanță a ars în totalitate

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit noaptea trecută la Breaza, la o casă de vacanță situată într-o zonă mai izolată, lângă pădure. Pompierii militari de la ISU Prahova (detașamentele din Câmpina și Sinaia) au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Raluca Vasiloae, la sosirea pompierilor arderea era generalizată.

Alte stiri recente

1597 vizualizari
25 iun. 2018 10:16

Un an de la majorarea salariilor în Primăria Câmpina. Vi se pare că s-a schimbat ceva în activitatea administrației locale sau în relația cu cetățeanul?

De la 1 iulie 2017, în conformitate cu Legea 153 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, salariile angajaților din primării au fost majorate considerabil. Legea a stabilit condițiile și coeficienții, iar consiliile locale au aprobat noile salarii. La Câmpina, pe 27 iulie 2017, Consiliul Local a aprobat în unanimitate majorarea salariilor angajaților din Primărie și Poliția Locală. Atunci, la ședința din iulie, consilierii locali au fost de acord că se impune o majorare, având în vedere salariile mici din administrație, lucru absolut corect. Dar s-a mai vorbit atunci și despre faptul că angajații din Primărie și Poliția Locală ar trebui să dea dovadă de o mai mare responsabilitate în munca lor și mai ales în relația cu cetățeanul.

2605 vizualizari
24 iun. 2018 21:25

Darius Coman (Barracuda Câmpina) - un titlu de campion naţional la 50m bras şi alte cinci medalii

La Braşov a avut loc, la acest sfârşit de săptămână, Campionatul Naţional de Nataţie pentru Copii, competiţie care a reunit peste 450 de sportivi din întreaga ţară. Câmpina a fost reprezentată de un singur sportiv - Darius Coman (Clubul Barracuda, antrenor Gabriel Cojocaru), dar palmaresul acestuia este realmente impresionant: un tilul de campion naţional, două titluri de vicecampion naţional şi alte trei medalii de bronz.