Cereri în căsătorie la Școala de Poliție din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Doi dintre proaspeții elevi ai școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au dorit să transforme ziua depunerii jurământului militar într-o zi de neuitat pentru iubitele lor. După ceremonia propriu-zisă, acolo, în fața tuturor invitaților și cu complicitatea conducerii școlii, cei doi tineri și-au cerut iubitele în căsătorie. Bineînțeles că răspunsul a fost DA în ambele cazuri.

Mii de oameni au fost prezenți astăzi la Școala de Poliție din Câmpina, la ceremonia de depunere a jurământului de către cei 1.290 elevi care au dat admiterea în ianuarie 2018 - oficialități, rude și prieteni ale viitorilor polițiști. Iar după emoția unei astfel de ceremonii au urmat emoții și mai mari pentru două cupluri. Doi dintre elevi au venit pe rând la microfon, și-au chemat iubitele lângă tribuna oficială și le-au cerut în căsătorie. Răspunsul lor nu s-a lăsat așteptat, iar tinerii au fost aplaudați de toți cei prezenți și felicitați de prefectul județului Prahova - Ioana Mădălina Lupea, de șeful Poliției Române - chestor principal Alexandru Ioniță, de PS Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, de conducerea școlii, de familie, colegi și prieteni. (video)

Citiți și Elevii Școlii de Poliție din Câmpina au depus jurământul militar în prezența șefului Poliției Române

7716 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1915 vizualizari
20 mar. 2018 20:52

Orizontului 28, o bucățică tristă din Câmpina de astăzi

Câmpina, Strada Orizontului, nr. 28. Pare a fi adresa capătului de civilizație. Aici, lângă fosta rampă de gunoi a localității, se află o casă. Jumătate din imobil aparține Primăriei, iar în cealaltă jumătate locuiesc patru familii care și-au cumparat spațiile respective cu mulți ani în urmă. Anul acesta, de la bugetul local s-au alocat bani pentru demolarea "jumătății" care aparține Primăriei. Am fost acolo și ceea ce am văzut depășește orice imaginație. Orizontului 28 este o bucățică tristă, jenantă, dezamăgitoare din Câmpina de astăzi.

2714 vizualizari
19 mar. 2018 09:30

Gara Câmpina, luni, la prima oră...

Zona de la ieșirea din Gara Câmpina spre stația de maxi-taxi arată ca după o petrecere - multe pahare, sticle, PET-uri, resturi de mâncare. O imagine "perfectă", pentru un nou început de săptămână.

Alte stiri recente

1026 vizualizari
20 mar. 2018 21:55

Din groapă în groapă, pe Strada Orizontului din municipiul Câmpina

Dezastru este puțin spus pentru a descrie această stradă, Orizontului, numită și centura ocolitoare a Câmpinei. O centură ocolitoare... de ocolit, dacă acest lucru ar fi posibil. Mergând pe Orizontului, am trăit senzația întoarcerii în timp, pentru că undeva, în subconștient, parcă exista ceva care nu te lasă să crezi că ești, totuși, în anul 2018, într-un municipiu.

1979 vizualizari
20 mar. 2018 19:18

Cum au ajuns Casa Tineretului, Spitalul Municipal Câmpina și Liceul Energetic să lucreze cu aceeași firmă de termopane, la cererea primarului Horia Tiseanu

4 comentarii

Una dintre acuzațiile aduse de procurorii DNA primarului Horia Tiseanu este aceea privind traficul de influență, lucru pe care îl știm deja cu toții. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, primarul Câmpinei a facilitat obținerea, de către o societate comercială din Ploiești, a unor contracte de lucrări la Casa Tineretului, Spitalul Municipal și chiar Liceul Tehnologic Energetic. "În schimbul acestui sprijin am stabilit de comun acord cu acesta fie să-i remit un anumit procent din valoarea lucrărilor contractate, fie să-i execut gratuit lucrări de tâmplărie la imobilele pe care le deținea", este declarația principalului martor din dosar.