Cereri în căsătorie la Școala de Poliție din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Doi dintre proaspeții elevi ai școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au dorit să transforme ziua depunerii jurământului militar într-o zi de neuitat pentru iubitele lor. După ceremonia propriu-zisă, acolo, în fața tuturor invitaților și cu complicitatea conducerii școlii, cei doi tineri și-au cerut iubitele în căsătorie. Bineînțeles că răspunsul a fost DA în ambele cazuri.

Mii de oameni au fost prezenți astăzi la Școala de Poliție din Câmpina, la ceremonia de depunere a jurământului de către cei 1.290 elevi care au dat admiterea în ianuarie 2018 - oficialități, rude și prieteni ale viitorilor polițiști. Iar după emoția unei astfel de ceremonii au urmat emoții și mai mari pentru două cupluri. Doi dintre elevi au venit pe rând la microfon, și-au chemat iubitele lângă tribuna oficială și le-au cerut în căsătorie. Răspunsul lor nu s-a lăsat așteptat, iar tinerii au fost aplaudați de toți cei prezenți și felicitați de prefectul județului Prahova - Ioana Mădălina Lupea, de șeful Poliției Române - chestor principal Alexandru Ioniță, de PS Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, de conducerea școlii, de familie, colegi și prieteni. (video)

Citiți și Elevii Școlii de Poliție din Câmpina au depus jurământul militar în prezența șefului Poliției Române

7933 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1435 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

3243 vizualizari
17 sep. 2018 21:39

Încă un caz de persoană blocată în lift în centrul Câmpinei. De această dată este vorba despre un copil de 10 ani

În ultima vreme, lifturile blocurilor din Câmpina par să fi intrat într-o perioadă negră. În decurs de două săptămâni s-au înregistrat trei cazuri de persoane blocate în lift, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU pentru rezolvarea situației.

Alte stiri recente

1703 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.

1785 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.