Teren părăsit, cu garduri distruse și vegetație cât casa, situat pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, lângă Grădinița 5

Social (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina sunt multe proprietăți neîngrijite, unele private, altele aparținând administrației locale. Am scris de multe ori despre astfel de cazuri, unele s-au rezolvat, altele nu, din păcate. Revenim acum cu un astfel de subiect. Un teren părăsit, asupra căruia ne-au atras atenția locuitorii din zonă. 

Terenul este situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în Cartierul Slobozia. Nu mai punem la socoteală faptul că acest teren neîngrijit, cu gardul deteriorat și vegetația crescută haotic, se află la câteva sute de metri de locuința primarului municipiului. Ne rezumăm la a sublinia faptul că este situat între două instituții care se ocupă de creșterea și educarea copiilor - Grădinița nr. 5 și Fundația "Casa Speranței". Și vrem să reamintim administrației locale că aici, lângă acest teren neîngrijit, urmează să fie amenajat terenul de sport pentru copiii de la Grădinița 5, investiție aprobată de Consiliul Local și care se află în faza de licitație.
Locuitorii din zonă spun că terenul este al Primăriei și că de mai mulți ani nu s-a mai ocupat nimeni de întreținerea lui. Nu știm dacă este sau nu așa. Important este că administrația locală are pârghiile legale să rezolve problema. Dacă terenul are un proprietar privat, acesta poate fi avertizat, somat și chiar amendat, astfel încât să ia măsurile necesare pentru îngrijirea proprietății. Dacă terenul aparține administrației locale, atunci rușinea e și mai mare și doar o intervenție rapidă ar mai spăla din păcate.

2279 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • tony 12.10.2017 20:03 Am trecut recent pe acolo si nu mi se pare ca 2 buruieni sunt caz de stire online..Dar, ma rog, cuvintele gen: distrus, haotic si sintagmele de genul "cat casa" au fost reinventate de OTV ca sa atraga lumea sa dea click-click pentru cat mai multe vizite pe site-uri, nu?. Felicitari pentru stirea Senzationala. Mai bine dati o tura prin piata sa vedeti cum se fura la cantar la 2 magazine de branzeturi sau faceti o scurta plimbare prin gara (de trenuri) sa vedeti ce mizerie de nedescris si cum circula sobolanii cat mana de mari!
  • Slobozeanul 13.10.2017 16:10 Draga Toni ai nevioe de un consult la Oftalmologie daca nu ai observat hatisul si buruienile inalte de peste doi metri ...

Social

2705 vizualizari
16 oct. 2017 10:06

Curățenia de toamnă, la Câmpina. Iată graficul de ridicare a deșeurilor vegetale de la populație și agenți economici

Primăria Câmpina anunță că, în perioada 16 octombrie - 17 noiembrie, de pe domeniul public vor fi ridicate deșeurile vegetale rezultate în urma curățeniei de toamnă și face apel la populație și agenți economici să respecte graficul stabilit pentru fiecare stradă. Deșeurile vegetale vor fi ridicate de Floricon Salub în baza unui program stabilit împreună cu administrația locală și pe care vi-l prezentăm în continuare.

3015 vizualizari
14 oct. 2017 18:32

"Avem viaţa în sânge", a şasea ediţie, un nou succes

Casa Tineretului a găzduit sâmbătă, 14 octombrie, cea de-a şasea ediţie a campaniei "Avem viaţa în sânge" organizată de Asociaţia "Roata de Foc" din Câmpina, în colaborare cu Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine.

Alte stiri recente

3431 vizualizari
16 oct. 2017 17:49

Zonele de sud și est ale Câmpinei nu vor avea apă potabilă miercuri, 18 octombrie 2017. Iată străzile afectate

HidroPrahova anunță că va sista furnizarea apei potabile miercuri, 18 octombrie, între orele 5.00 - 17.00, pentru o mare parte a municipiului Câmpina. Se va lua această măsură pentru branșarea abonaților de pe Calea Doftanei la conducta nouă de alimentare cu apă, lucrarea fiind executată de societatea Fluid Development SRL în cadrul contractului "Proiectare și execuție lucrări de reabilitare conductă de aducțiune, conductă de transport și rețele de distribuție apă potabilă în municipiul Câmpina".

1603 vizualizari
16 oct. 2017 11:55

Aleile de la Casa Tineretului din Câmpina intră în reparații pentru prima dată în 35 de ani

În cei 35 de ani de existență ai Casei Tineretului din Câmpina, fațadele și aleile nu au fost reparate niciodată. Anul acesta, le-a venit rândul. La începutul lunii octombrie au demarat lucrările de reabilitare la fațade, valoarea acestora fiind de 257.000 lei cu tot cu TVA, iar termenul de execuție - 120 zile. Pe măsură ce înaintează reabilitarea fațadelor, vor începe și lucrările de reparații la alei.