Teren părăsit, cu garduri distruse și vegetație cât casa, situat pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, lângă Grădinița 5

Social (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina sunt multe proprietăți neîngrijite, unele private, altele aparținând administrației locale. Am scris de multe ori despre astfel de cazuri, unele s-au rezolvat, altele nu, din păcate. Revenim acum cu un astfel de subiect. Un teren părăsit, asupra căruia ne-au atras atenția locuitorii din zonă. 

Terenul este situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în Cartierul Slobozia. Nu mai punem la socoteală faptul că acest teren neîngrijit, cu gardul deteriorat și vegetația crescută haotic, se află la câteva sute de metri de locuința primarului municipiului. Ne rezumăm la a sublinia faptul că este situat între două instituții care se ocupă de creșterea și educarea copiilor - Grădinița nr. 5 și Fundația "Casa Speranței". Și vrem să reamintim administrației locale că aici, lângă acest teren neîngrijit, urmează să fie amenajat terenul de sport pentru copiii de la Grădinița 5, investiție aprobată de Consiliul Local și care se află în faza de licitație.
Locuitorii din zonă spun că terenul este al Primăriei și că de mai mulți ani nu s-a mai ocupat nimeni de întreținerea lui. Nu știm dacă este sau nu așa. Important este că administrația locală are pârghiile legale să rezolve problema. Dacă terenul are un proprietar privat, acesta poate fi avertizat, somat și chiar amendat, astfel încât să ia măsurile necesare pentru îngrijirea proprietății. Dacă terenul aparține administrației locale, atunci rușinea e și mai mare și doar o intervenție rapidă ar mai spăla din păcate.

2668 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • tony 12.10.2017 20:03 Am trecut recent pe acolo si nu mi se pare ca 2 buruieni sunt caz de stire online..Dar, ma rog, cuvintele gen: distrus, haotic si sintagmele de genul "cat casa" au fost reinventate de OTV ca sa atraga lumea sa dea click-click pentru cat mai multe vizite pe site-uri, nu?. Felicitari pentru stirea Senzationala. Mai bine dati o tura prin piata sa vedeti cum se fura la cantar la 2 magazine de branzeturi sau faceti o scurta plimbare prin gara (de trenuri) sa vedeti ce mizerie de nedescris si cum circula sobolanii cat mana de mari!
  • Slobozeanul 13.10.2017 16:10 Draga Toni ai nevioe de un consult la Oftalmologie daca nu ai observat hatisul si buruienile inalte de peste doi metri ...

Social

846 vizualizari
24 iun. 2018 10:36

Au fost afișate rezultatele finale la Evaluarea Națională. 878 contestații depuse în Prahova, dintre care 37 la Câmpina

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost postate sâmbătă, pe site-ul evaluare.edu.ro al Ministerului Educației, după soluționarea contestațiilor depuse de elevi. În total, la nivel național au fost 23.761 contestații, dintre care 12.372 la română, 10.958 la matematică și 431 la limba și literatura maternă. Potrivit Ministerului Educației, în urma recorectării lucrărilor au fost mărite 14.747 note, iar 7.541 note au fost scăzute. În Prahova au fost depuse 878 contestații (434 la română și 444 la matematică), iar la Câmpina au fost 37 de contestații, dintre care 13 la română și 24 la matematică.

2321 vizualizari
24 iun. 2018 09:20

Incendiu la Breaza. O casă de vacanță a ars în totalitate

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit noaptea trecută la Breaza, la o casă de vacanță situată într-o zonă mai izolată, lângă pădure. Pompierii militari de la ISU Prahova (detașamentele din Câmpina și Sinaia) au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Raluca Vasiloae, la sosirea pompierilor arderea era generalizată.

Alte stiri recente

3096 vizualizari
23 iun. 2018 17:47

Locuri de muncă în Câmpina şi împrejurimi la 22 iunie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3018 vizualizari
23 iun. 2018 07:32

Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțurile ne sunt trimise de firmele care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.