Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțuri (Categoria articolului)

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.

SC Electroutilaj SA Câmpina angajează bobinatori motoare electrice și tineri în vederea pregătirii pentru meseria de bobinator motoare electrice.
CV-urile se pot trimite la fax 0244.335.754 sau la adresa de e-mail
: office@electroutilaj.ro. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0244.335.751 sau pe adresa de e-mail office@electroutilaj.ro.

*****

Firma TC Măsurare & Control SRL, cu sediul în Câmpina, produce senzori de temperatură, cu accesorii. Gama de produse este extrem de variată, de la senzori de temperatură și conectori, la cabluri cu izolație minerală,  PVC, PFA și fibră de sticlă. Firma face parte din grupul de firme TC al companiei engleze TC Ltd, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.
Firma își mărește echipa recrutând:
Operator producție – secția senzori de temperatură
Cerinte: studii medii, minim zece clase; cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj; persoană atentă la detalii, organizată, harnică, responsabilă.
Operator calitate
Cerințe
: studii medii (liceul); cunoașterea limbii engleze constituie avantaj; experiența în domeniul calității în producție reprezintă, de asemenea, un avantaj; seriozitate, implicare, dorința de a învăța lucruri noi.
Programator CNC
- Responsabil de realizarea programelor CNC, cu atenție pentru siguranța operatorilor, menținerea funcționării aparatelor, maximizarea eficienței aparatelor.
- Lucrează alături de echipa operațională pentru a realiza și menține standardele proceselor și procedurilor, pentru a oferi suport programului de producție și a atinge targetul.
- Oferă suport pentru dezvoltarea operatorilor, identifică și implementează noi tehnologii.
- Folosește metode actuale pentru a realiza programe ce oferă siguranță si respectă cerințele producției.

Trimiteți CV la adresa de email: diana_manta@tsrl.ro. Detalii la numărul de telefon 0744.636.628.

*****
 

Companie specializată în comercializarea materialelor de construcții oferă spre ocupare un post de ASISTENT al COORDONATORULUI NAȚIONAL, loc de muncă în municipiul Câmpina.

Cerinţe:
• Studii superioare;
• Cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu constituie un avantaj;
• Cunoaşterea în detaliu a pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, OutlookExpress), navigare internet;
• Capacitate de organizare şi planificare a activităţilor curente;
• Fluenţă verbală;
• Personalitate dinamică, comunicativă, organizată, analitică;
• Loialitate şi confidenţialitate. 

Se oferă PACHET SALARIAL ATRACTIV
• Telefon de serviciu;
• Posibilităţi reale de promovare;
• Mediu de lucru plăcut şi profesionist. 

Candidaţii interesaţi pot trimite CV, până la data de 15.09.2016, la adresa de e-mail: comercial.dc@soceram.ro. Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu aceștia.Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate. Nu vor fi luate în considerare candidaturile care nu vor îndeplini condiţiile minimale solicitate în specificaţiile postului. Compania îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidaţi.

14040 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

29 vizualizari
28 mar. 2024 15:46

GAL "Dealurile Sultanului" - Apel de selecție M5/6A, varianta simplificată

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M5/6A -1/24-28.03.2024
Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului” anunță lansarea unei sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M5/6A -”Sprijinirea antreprenoriatului non-agricol în vederea diversificării activităţilor, creşterii competitivităţii economice şi sporirii locurilor de muncă în localităţile din teritoriul GAL Dealurile Sultanului”, fonduri FEADR.

236 vizualizari
22 mar. 2024 10:36

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 22 martie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

12 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

329 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: