S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

Social (Categoria articolului)

UPDATE - La o zi după apariția articolului nostru, organizatorii Câmpina Open MTB ne-au anunțat că, din motive obiective, s-a luat decizia ca evenimentul să aibă loc duminică, 9 septembrie 2018 și nu pe 8 septembrie așa cum s-a stabilit inițial.

Competiția de ciclism montan pentru profesioniști și amatori Câmpina Open MTB 2018 va avea loc pe 8 septembrie, dar startul înscrierilor a fost deja dat pe site-ul campina-mtb.ro, acolo unde cei interesați găsesc formularul de înscriere, regulamentul concursului și multe alte informații necesare. Câmpina Open MTB - Race for autism promovează un stil de viață sănătos și reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive organizate anual la Câmpina. În același timp, este și un eveniment caritabil, pentru că banii strânși din taxele de participare sunt folosiți pentru proiecte destinate copiilor cu autism, derulate de Fundația Romanian Angel Appeal (RAA).

Taxele de înscriere sunt următoarele: 30 lei pentru copii, 20 lei pentru adulții însoțitori, 80 lei pentru juniori și adulți, 300 lei pentru echipe. Ca și la edițiile precedente, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți beneficiază de reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare. Important este ca plata să fie făcută în maxim 10 zile din momentul înscrierii. 
Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și al naturii. Începând cu această ediție există trasee noi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Distanțele de parcurs, în funcție de categorie, sunt de 28, 14 sau 6 km și combină porțiuni de asfalt cu zone offroad ce traversează dealuri și păduri. În crearea traseelor, organizatorii au ținut cont în primul rând de feedback-ul participanților de la edițiile precedente, care au cerut în mod constant trasee mai accesibile.
Câmpina Open MTB este un eveniment organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația "Glasul autismului", cu sprijinul mai multor parteneri privați, dar și cu fonduri de la bugetul local. Pentru cea de-a VII-a ediție a competiției, organizatorii au obținut o finanțare de 20.000 lei de la bugetul Câmpinei, în baza Legii 350/2005.

4244 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1305 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

627 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

298 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

272 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.