S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

Social (Categoria articolului)

UPDATE - La o zi după apariția articolului nostru, organizatorii Câmpina Open MTB ne-au anunțat că, din motive obiective, s-a luat decizia ca evenimentul să aibă loc duminică, 9 septembrie 2018 și nu pe 8 septembrie așa cum s-a stabilit inițial.

Competiția de ciclism montan pentru profesioniști și amatori Câmpina Open MTB 2018 va avea loc pe 8 septembrie, dar startul înscrierilor a fost deja dat pe site-ul campina-mtb.ro, acolo unde cei interesați găsesc formularul de înscriere, regulamentul concursului și multe alte informații necesare. Câmpina Open MTB - Race for autism promovează un stil de viață sănătos și reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive organizate anual la Câmpina. În același timp, este și un eveniment caritabil, pentru că banii strânși din taxele de participare sunt folosiți pentru proiecte destinate copiilor cu autism, derulate de Fundația Romanian Angel Appeal (RAA).

Taxele de înscriere sunt următoarele: 30 lei pentru copii, 20 lei pentru adulții însoțitori, 80 lei pentru juniori și adulți, 300 lei pentru echipe. Ca și la edițiile precedente, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți beneficiază de reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare. Important este ca plata să fie făcută în maxim 10 zile din momentul înscrierii. 
Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și al naturii. Începând cu această ediție există trasee noi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Distanțele de parcurs, în funcție de categorie, sunt de 28, 14 sau 6 km și combină porțiuni de asfalt cu zone offroad ce traversează dealuri și păduri. În crearea traseelor, organizatorii au ținut cont în primul rând de feedback-ul participanților de la edițiile precedente, care au cerut în mod constant trasee mai accesibile.
Câmpina Open MTB este un eveniment organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația "Glasul autismului", cu sprijinul mai multor parteneri privați, dar și cu fonduri de la bugetul local. Pentru cea de-a VII-a ediție a competiției, organizatorii au obținut o finanțare de 20.000 lei de la bugetul Câmpinei, în baza Legii 350/2005.

2761 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2086 vizualizari
16 iul. 2018 19:45

Au început înscrierile pentru Festivalul Tineretului - Câmpina 2018, organizat de Fundația Zamolxes

La 15 iulie s-a dat startul înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Tineretului, un concurs de muzică, teatru și dans, cu premii în bani, destinat elevilor de la școlile câmpinene. Evenimentul este organizat de Fundația Zamolxes și susținut financiar de administrația locală, finanțarea de 20.000 lei fiind acordată în baza Legii 350/2005.

10311 vizualizari
14 iul. 2018 11:30

A încetat din viață dr. Dan Bohâlțea, unul dintre cei mai reputați medici câmpineni

Un om deosebit, un medic prețuit și îndrăgit de pacienții săi, un mare iubitor al sportului, un prieten tonic și plin de energie, cu un extraordinar simț al umorului. Așa va rămâne dr. Dan Bohâlțea în memoria celor care l-au cunoscut. A plecat liniștit, într-o lume mai bună, după o lungă suferință.

Alte stiri recente

1076 vizualizari
18 iul. 2018 08:14

Locuri de muncă vacante în Câmpina şi împrejurimi la 17 iulie 2018

Informaţiile sunt furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova. Detalii puteţi obţine de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2378 vizualizari
17 iul. 2018 21:12

Pasajul de la Ceas va fi spart pentru înlocuirea și izolarea corespunzătoare a instalației de iluminat pavimental

1 comentarii

De câteva săptămâni bune, în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina, trecătorii sunt avertizați să nu atingă acele casete existente în pavaj pentru că există "Pericol de electrocutare!". Iar asta se întâmplă într-o zonă unde aproape tot timpul sunt copii la joacă. Situația durează de ceva timp, iar câmpinenii se întreabă, pe bună dreptate, care este problema. Ei bine, problema este că s-a produs în dese rânduri câte un scurt-circuit din cauza instalației de 220V încastrată direct în beton și neizolată corespunzător.