S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

Social (Categoria articolului)

UPDATE - La o zi după apariția articolului nostru, organizatorii Câmpina Open MTB ne-au anunțat că, din motive obiective, s-a luat decizia ca evenimentul să aibă loc duminică, 9 septembrie 2018 și nu pe 8 septembrie așa cum s-a stabilit inițial.

Competiția de ciclism montan pentru profesioniști și amatori Câmpina Open MTB 2018 va avea loc pe 8 septembrie, dar startul înscrierilor a fost deja dat pe site-ul campina-mtb.ro, acolo unde cei interesați găsesc formularul de înscriere, regulamentul concursului și multe alte informații necesare. Câmpina Open MTB - Race for autism promovează un stil de viață sănătos și reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive organizate anual la Câmpina. În același timp, este și un eveniment caritabil, pentru că banii strânși din taxele de participare sunt folosiți pentru proiecte destinate copiilor cu autism, derulate de Fundația Romanian Angel Appeal (RAA).

Taxele de înscriere sunt următoarele: 30 lei pentru copii, 20 lei pentru adulții însoțitori, 80 lei pentru juniori și adulți, 300 lei pentru echipe. Ca și la edițiile precedente, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți beneficiază de reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare. Important este ca plata să fie făcută în maxim 10 zile din momentul înscrierii. 
Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și al naturii. Începând cu această ediție există trasee noi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Distanțele de parcurs, în funcție de categorie, sunt de 28, 14 sau 6 km și combină porțiuni de asfalt cu zone offroad ce traversează dealuri și păduri. În crearea traseelor, organizatorii au ținut cont în primul rând de feedback-ul participanților de la edițiile precedente, care au cerut în mod constant trasee mai accesibile.
Câmpina Open MTB este un eveniment organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația "Glasul autismului", cu sprijinul mai multor parteneri privați, dar și cu fonduri de la bugetul local. Pentru cea de-a VII-a ediție a competiției, organizatorii au obținut o finanțare de 20.000 lei de la bugetul Câmpinei, în baza Legii 350/2005.

2929 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

685 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.

1608 vizualizari
15 nov. 2018 12:21

Oare de ce la Câmpina aproape toate lucrările la infrastructură încep toamna?

3 comentarii

Este întrebarea multor câmpineni, mai ales conducători auto, exasperați că puținele străzi care mai erau bune au fost sparte pentru diverse lucrări, existând șanse minime ca aceste străzi să fie refăcute la un nivel acceptabil înainte de sosirea iernii.

Alte stiri recente

204 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

2426 vizualizari
14 nov. 2018 21:21

Centrul Medical Ozon Clinic Therapy Câmpina lansează o campanie gratuită de infiltrații cu ozon

1 comentarii

O adevărată premieră pe piața serviciilor medicale din Câmpina a fost lansată de Centrul Medical Ozon Clinic Therapy, situat pe Strada 1 Mai, nr. 31, și care, de la 1 noiembrie 2018, desfășoară o campanie gratuită de infiltrații cu ozon.