S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a VII-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

Social (Categoria articolului)

UPDATE - La o zi după apariția articolului nostru, organizatorii Câmpina Open MTB ne-au anunțat că, din motive obiective, s-a luat decizia ca evenimentul să aibă loc duminică, 9 septembrie 2018 și nu pe 8 septembrie așa cum s-a stabilit inițial.

Competiția de ciclism montan pentru profesioniști și amatori Câmpina Open MTB 2018 va avea loc pe 8 septembrie, dar startul înscrierilor a fost deja dat pe site-ul campina-mtb.ro, acolo unde cei interesați găsesc formularul de înscriere, regulamentul concursului și multe alte informații necesare. Câmpina Open MTB - Race for autism promovează un stil de viață sănătos și reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive organizate anual la Câmpina. În același timp, este și un eveniment caritabil, pentru că banii strânși din taxele de participare sunt folosiți pentru proiecte destinate copiilor cu autism, derulate de Fundația Romanian Angel Appeal (RAA).

Taxele de înscriere sunt următoarele: 30 lei pentru copii, 20 lei pentru adulții însoțitori, 80 lei pentru juniori și adulți, 300 lei pentru echipe. Ca și la edițiile precedente, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți beneficiază de reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare. Important este ca plata să fie făcută în maxim 10 zile din momentul înscrierii. 
Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și al naturii. Începând cu această ediție există trasee noi atât pentru adulți, cât și pentru copii. Distanțele de parcurs, în funcție de categorie, sunt de 28, 14 sau 6 km și combină porțiuni de asfalt cu zone offroad ce traversează dealuri și păduri. În crearea traseelor, organizatorii au ținut cont în primul rând de feedback-ul participanților de la edițiile precedente, care au cerut în mod constant trasee mai accesibile.
Câmpina Open MTB este un eveniment organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația "Glasul autismului", cu sprijinul mai multor parteneri privați, dar și cu fonduri de la bugetul local. Pentru cea de-a VII-a ediție a competiției, organizatorii au obținut o finanțare de 20.000 lei de la bugetul Câmpinei, în baza Legii 350/2005.

2872 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1855 vizualizari
20 sep. 2018 22:08

"Insta Cafe", locul din Câmpina unde poţi să savurezi o cafea într-un cadru natural de poveste

Bulevardul Culturii, din Câmpina, a fost dintotdeauna locul preferat de promenadă al localnicilor, indiferent de anotimp. În Anul Centenar, doi tineri întreprinzători, Eduard Pîslaru şi Nathaniel Geană, au decis să redea unui colţişor din bulevard strălucirea de altădată. Aşa a apărut "Insta Cafe".

1356 vizualizari
20 sep. 2018 20:37

Câmpina, România 100. Pasajul de la Ceas, aşa cum arăta prin anii '70 şi azi

Pasajul de la Ceas, din zilele noastre, este - fără îndoială - kilometrul 0 al Câmpinei. De-a lungul acestui serial am prezentat în mai multe episoade diverse instantanee din zona care astăzi este cunoscută sub numele de Pasajul de la Ceas. Imaginea de arhivă din acest episod este ceva mai nouă, nu are decât ceva mai mult de 40 de ani, fiind realizată la sfârşitul anilor '70.

Alte stiri recente

1942 vizualizari
20 sep. 2018 19:48

Primarul Horia Tiseanu: „Trebuie să ne luăm adio de la vreun teren de la Jandarmerie!”

La sediul Primăriei Câmpina a avut loc miercuri o întâlnire a reprezentanților administrației locale, tema fiind găsirea unei locații potrivite pentru construirea unei săli de sport. În cadrul acestei întâlniri despre care noi am scris AICI, primarul Horia Tiseanu a făcut o afirmație categorică legată de posibilitatea ca administrația câmpineană să obțină vreun teren de la fosta unitate de jandarmi, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

2083 vizualizari
20 sep. 2018 19:12

Marș cu biciclete, role și trotinete. Elevii Şcolii Centrale Câmpina vor marca, astfel, "Săptămâna Europeană a Mobilităţii"

În perioada 16-22 septembrie se sărbătorește "Săptămâna Europeană a Mobilităţii". Este vorba, de fapt, despre o campanie europeană de promovare a formelor alternative de transport ecologic, de reliefare a faptului că mobilitatea sporește calitatea vieții în mediul urban, reducând poluarea. Elevii Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina vor organiza vineri, 21 septembrie, o acțiune dedicată mobilității.