Anunțuri de angajare la firmele din Câmpina și împrejurimi

Anunțuri (Categoria articolului)

Anunțurile ne sunt trimise de firmele și instituțiile publice care doresc să facă angajări. În general, valabilitatea apare la fiecare anunț în parte.

SC NEPTUN SA CÂMPINA angajează RESPONSABIL / ȘEF DEPARTAMENT VÂNZĂRI EXTERNE

Condiții de angajare:
- studii superioare tehnice: cunoșințe tehnice de bază în domeniul transmisiilor mecanice;
- cunoașterea a una-două limbi străine (engleză, germană, franceză, italiană – citit, scris, vorbit la nivel avansat);
- experiența în ofertare, marketing, vânzări, cunoașterea legislației și procedurilor vamale constituie avantaj;
- abilități în organizare, coordonare și urmărire echipă;
- aptitudini de comunicare și negociere;
- operare PC: Ms Office, WORD, EXCEL, POWERPOINT;
- permis conducere categoria B;
- disponibilitate pentru program prelungit și deplasări;
- domiciliul stabil în Câmpina sau în localitățile învecinate. 

CV-urile și scrisorile de intenție pot fi trimise la fax 0244.370.338, e-mail: office@neptun-gears.ro sau pot fi aduse la sediul societății din Câmpina, str.Bobâlna, nr.57-63, până la data de 05.03.2018. Data interviului de selecție va fi comunicată telefonic candidaților selecționați.

*****

SC ELECTROUTILAJ SA Câmpina angajează:

1. Vopsitor industrial
Condiții de angajare:
- Certificat (diplomă) de calificare;
- Experiența în domeniu constituie un avantaj;
- Rigurozitate în respectarea sarcinilor de serviciu și a termenelor de execuție. 

 2. Bobinator motoare electrice de curent continuu
Condiții de angajare:
- Certificat (diplomă) de calificare;
- Experiență în domeniu de minim 5 ani.  

Persoanele interesate pot trimite CV la fax 0244.335.754, e-mail: office@electroutilaj.ro sau le pot aduce la sediul firmei - Câmpina, str. Bobâlna, nr.44. Data interviului de selecție va fi comunicată telefonic candidaților.

*****

SC GENSTEEL SRL (societate de construcții) angajeazămuncitori necalificați, dulgheri, zidari, fierari-betoniști, lăcătuși confecții metalice, zugravi, rigipsari, faianțari, mozaicari, montatori pavaj.
Cerințe
: seriozitate, calificare, minim doi ani experiență în domeniu.
Se oferă
: contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu motivant, tichete de masă.
Persoanele interesate pot depune CV la sediul firmei – comuna Cornu, Bd. Eroilor, nr.483, bloc 5, parter sau pot trimite la e-mail
: officegensteel@gmail.com; fax 0344.566.341.

*****

SC LE GRAND G&G SRL (societate de construcții) angajează: dulgher, zidar, fierar-betonist, lăcătuș confecții metalice, rigipsar, zugrav, faianțar/mozaicar, montator pavaj, muncitori necalificați.
Cerințe
: seriozitate, minim doi ani experiență în domeniu.
Se oferă: salariu motivant, tichete de masă.
Persoanele interesate pot trimite CV la e-mail: legrandgng@gmail.com. Telefon/fax 0344.566.341.

****

SC NEPTUN SA, cu sediul în Câmpina, str. Bobâlna, nr.57-63, telefon 0244.335.651, fax 0244.370.338, angajează INGINER TEHNOLOG.

Cerințe:
- Absolvenți studii superioare în domeniul tehnic mecanic – preferabil specialitatea TCM / Mașini Unelte;
- Experiență de minim 2 ani;
- Cunoștințe în proiectarea constructivă de mecanisme, reductoare, angrenaje;
- Domiciliul stabil în Câmpina sau zonele învecinate.

Responsabilități:
- Oferirea de indicații tehnologice către personal executant;
- Stabilirea adaosurilor tehnologice pentru rectificarile finale, la operațiile de strung finit, pentru a nu pierde timp în procesul de rectificare;
- Menținerea unei relații bune cu Departamentul Proiectare înainte de lansarea produsului nou pentru a putea stabilii dacă se pot executa sau nu lucrările respective;
- Să corecteze normele de timp din calculator, care folosesc și la calcularea profitului de produs, astfel încât profitabilitatea produselor să fie corect apreciată;
- Să poată ține locul șefului de atelier sau chiar și șefului de secție în perioadele dificile, dacă este nevoie;
- Să cunoască foarte bine procesul, mașinile și oamenii. Este primul care poate aduce schimbări în productivitatea și calitatea producției prin testarea de scule noi sau reproiectarea dispozitivelor învechite;
- Să țină permanent legătura cu Departamentul Proiectare atrăgând atenția asupra greșelilor de proiectare și propunerea revizuirii desenelor de execuție, pentru a le face mai accesibile, înainte de lansarea lor în fabricație.
CV-urile se transmit la adresa de e-mail: office@neptun-gears.ro sau la sediul firmei. Candidații selectați vor fi contactați telefonic. 

8816 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Calarasu Florin 07.03.2018 14:43 RAIBAK SRL din Campina, angajaza macanic hidraulist Condiții de angajare: -experienta in repararea utilajelor de constructii(excavator, buldoexcavator, utilaje forestiere). - rigurozitate în respectarea sarcinilor de serviciu și al programului de lucru. Se oferă: contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu motivant, program de 8 ore, se platesc orele suplimentare. CV-urile se transmit la adresa de e-mail: office@raibak.ro sau la sediul firmei, str. Orizontului, nr. 2 bis. Tel: 0244.375.714, 0766.405.995

Anunțuri

21 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

874 vizualizari
12 apr. 2024 12:57

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 12 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

55 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.

229 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.