Spitalul Municipal Câmpina s-a dotat cu două aparate de "încălțat" vizitatorii

Social (Categoria articolului)

Este vorba despre două dispozitive moderne, care în câteva secunde înfășoară în folie de plastic încălțămintea persoanelor care vin în vizită la pacienții internați. "Vizitatorii scapă, astfel, de botoșii aceia destul de complicat de încălțat și purtat, iar pentru spital este important din punct de vedere al creșterii gradului de siguranță în ceea ce privește expunerea la microbii aduși din afară", ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. (video)

Cele două aparate au fost amplasate în holul central al Spitalului Municipal. Pot fi folosite printr-o simplă apăsare a unui buton. Sunt practice și mult mai eficiente, după cum consideră managerul spitalului, "dar ceea ce contează este că pacienților le asigurăm mai multă protecție, iar vizitatorilor le oferim mai mult confort". 

7256 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petcu A. 20.08.2017 17:36 Si pacientilor care ''viziteaza'' Wc-urile insalubre de la capatul culoarelor, curtea spitalului, cladirile/ spatiile comerciale,... ce le le oferiti ( in afara de papucii jegosi din plastic) ? Ca asa se perpetueaza infectiile nosocomiale( si nu numai).

Social

1589 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

787 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

893 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

417 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.