Vă place, domnilor specialiști din Primăria Câmpina, cum arată noile stații pentru transportul public?

Actualitate (Categoria articolului)

Vă amintiți când am scris că Primăria Câmpina a recepționat noile stații de maxi-taxi cu crăpături cu tot? Asta se întâmpla prin luna februarie și era vorba despre primele două stații noi, montate la Penny și la Răcitor. "Lemnul lucrează la schimbări de temperatură", ne-au spus atunci reprezentanții Primăriei, dându-ne de înțeles că ei știu ce au de făcut, iar noi nu ne pricepem.

Adevărul este că trebuie să fii mare specialist pentru a-ți da seama că lemnul este crăpat și mai ales că acele crăpături se extind și se tot adâncesc. Se vede cu ochiul liber. Se vedea clar și în februarie, se vede și mai clar acum, în septembrie 2017 (foto). Dar suntem liniștiți. Cele două stații sunt în garanție doi ani și, dacă apar probleme, reprezentanții firmei vin repede-repede și rezolvă problema. Adică, tratează lemnul ca să nu cedeze. Asta, dacă îi cheamă cineva, probabil.
Vă reamintim că stațiile de la Penny și de la Răcitor (ambele cu crăpături) au fost montate la jumătatea lunii decembrie 2016, iar recepția lucrărilor s-a făcut în februarie 2017. Stațiile au costat 12.230 lei (fără TVA), licitația fiind câștigată de firma Meridian Co SRL Bușteni. Din punctul nostru de vedere, este o lucrare de proastă calitate și inestetică. Dar noi doar ne dăm cu părerea, specialiștii sunt în altă parte, în comisia care a recepționat aceste stații pline de crăpături și fără protecție împotriva ploilor și ninsorilor.

Citiți și Stâlpii noilor stații din Câmpina au început deja să crape

Primăria Câmpina a recepționat noile stații cu crăpături cu tot

5054 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ivan 27.09.2017 16:44 Crapă el asfaltul la diferențe de temperatură ce să mai spun de caricaturile care vor fi in scurt timp transformate în wc-uri și lemne de foc. Cât mai prostiți lumea din Campina ...??????
  • Ovidiu 01.11.2017 00:11 Rusine sa le fie ! 12000 lei sunt o multime de bani. Te astepti macar sa fie calitate de calitate dar de unde

Actualitate

39 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1101 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Alte stiri recente

1721 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1462 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.