Instanța a dispus arestarea preventivă a lui Marian Brotoiu, zis și Piciu, unul dintre cei mai periculoși interlopi câmpineni

Social (Categoria articolului)

Magistrații Secției Penale din cadrul Judecătoriei Câmpina au admis cererea procurorilor și au dispus, ieri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Marian Brotoiu (cunoscut drept Piciu), un interlop câmpinean extrem de agresiv. În Dosarul 6145/204/2017, Brotoiu are patru capete de acuzare. Este vorba despre două infracțiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice, o infracțiune de distrugere și una de mărturie mincinoasă.

La bază stau scandalurile provocate de Piciu la stațiile de carburant ETU și OMV din Câmpina, precum și într-un cafe-bar din localitate. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Marian Brotoiu nu se află în țară. A fost anunțat să se prezinte la Poliția Municipală pentru declarații, la finalul lunii trecute, dar nu a făcut acest lucru. Pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă, considerându-se că a plecat din țară pentru a se sustrage cercetărilor, iar acum urmează să fie dat în urmărire.
Marian Brotoiu este foarte cunoscut în zona Câmpinei pentru violența sa. În 2011, a provocat o altercație în comuna Telega și a bătut polițistul care a intervenit să aplaneze scandalul. În 2012, în Câmpina, a lovit un alt polițist și a spart geamurile mașinii de poliție. A primit atunci o pedeapsă de opt luni cu suspendare, instanța considerând că fapta nu este atât de gravă încât Piciu să meargă la pușcărie. În urma apelului făcut de procurori, a primit trei ani de închisoare cu executare, dar a fost eliberat condiționat după un an și jumătate.
În primăvara lui 2016, Marian Brotoiu a fost arestat preventiv pentru deținere de droguri și trafic de droguri, în dosarul în care era implicat și Cheloo, solistul trupei "Paraziții". După trei luni, măsura arestului preventiv a fost schimbată cu arestul la domiciliu, iar ulterior cu măsura controlului judiciar, care a expirat în toamna anului trecut. Inculpații din acest dosar încă nu au fost trimiși în judecată.

18362 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Unchiasu Gabriel 19.08.2017 20:51 Haideți să vă spun eu cum sta treabă mai oamenilor care publicați tot felul de minciuni și scoateți știri doar sa mediatizați un caz... A bătut un polițist.a fost condamnat la 3 ani de închisoare..de ce băgați și această știre pe gat la populație? Și-a făcut omul pedeapsa.. arătați niste imagini cu marin picii cel mai periculos din ph..de unde știți că e periculos? Este acuzat de trafic de droguri și viol..2 fapte extrem de periculoase într-adevăr da de unde știți că a fost trafic? De unde știți că a fost viol? Când faci trafic de droguri trebuie sa vinzi droguri..când faci un viol chiar trebuie să fie viol nu că de găsește unu de duce la un procuror și spune pai doamne marin piciu face trafic de droguri...procurori de bazează pe ce scriu toți idioți și te baga in ancheta indiferent cine ai fi nu doar marin piciu. Eu daca mai duc și spun că dumitru face trafic de droguri îi trimite mandat lui Dumitru că așa e normal..interlop voi care mediatizați cazul îl faceți interlop..de la ce vine cuvântul interlop? Ce face el și nu poate alții? Pai daca el e interlop atunci parlamentarii de sunt arestați ce sunt? Aia nu bea nu fumează nu sau bătut în viața lor sau ce? Am văzut că ați pus niste poze cu marin piciu zis de voi interlop cu chipul altei persoane? De ce publicați așa ceva? Sau voi nu aveți lege? Lăsați instanta sa decidă dacă e periculos. Nu voi. Bineînțeles că voi sunteți conștienți cal afectează ce publicați și o faceți intenționat sal duceți la pușcăriile. De ce? Dar de ce nu puneți și pozele când la băgat politia Câmpina în formă? Sau nu erau adevărate? De ce nu ați publicat când mama lui mergea pe stradă și plângea de nu știa de capul ei? De ce nu publicați și băieți care de suc și scriu pe la procurori tot felul de minciuni? Sau pentru aia nu exista mărturie mincinoasă in codul penal? Pe voi de ce nu va baga nimeni la pușcăriile pentru publicații mincinoase și informații aiurea? Voi nu serviți codul penal românesc? Sau mergeți pe alt cod? Sunteți pe codul vechi? Ia puneți a cu o camera de filmat in fata la ........să vedeți câți intra și mulți care habar n-au cine e. Cam așa sta treabă mai informatorilor care umblați la creierul populației..va 😘
  • Admin 20.08.2017 11:04 Nu vă supărați, dar cred ca ați greșit site-ul. Noi nu am scris nimic de vreun viol, nici nu știam că a fost acuzat de așa ceva. Noi nu am postat nicio poză cu Marian Brotoiu. Poza de la articol este cu Judecătoria Câmpina, iar alte poze nu au existat. Informațiile privind cele patru infracțiuni din Dosarul 6145 sunt publice. De asemenea, informațiile din dosarele mai vechi sunt tot publice, sunt pe site-ul Tribunalului Prahova. Nu am mințit cu nimic.
  • Bogdu de la Sotrile 13.02.2018 18:28 Chiar nimanui nu ii pasa de aceasta cladire,scari crapate,tamplarie de acum 20 ani,ar trebui renovata cladirea,zugraveli interior exterior,toaletare si taiere copaci batrani,un iluminat natural
  • modjo 10.08.2018 21:15 Oare de ce a fost cei din Telega tinta interlopului? Camatarie ,santaj.Cati sunt datori brutei,ar fi cazul sa va informati.Drogurile pentru el e apa de ploaie.

Social

1616 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

835 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

828 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

164 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.