La Poiana Câmpina a început reabilitarea drumului județean 101P

Actualitate (Categoria articolului)

Drumul județean 101P face legătura între comuna Poiana Câmpina și orașul Breaza. Săptămâna trecută au demarat lucrările de reparații la acest drum, lucrări realizate de Consiliul Județean în administrarea căruia se află DJ 101P.

Lucrările de reparații au început la Bobolia și au continuat în centrul comunei Poiana Câmpina. Vă reamintim că DJ 101P este blocat la km 23, între satele Pietrișu și Bobolia, acolo unde se execută o altă lucrare - refacerea podețului și a taluzului de pe malul stând al pârâului Tulburea, lucrare realizată, de asemenea, de Consiliul Județean. 
"Noi am intervenit la Consiliul Județean Prahova pentru asfaltarea acestui drum care, practic, străbate toate satele comunei Poiana Câmpina și merge spre Breaza. Este un drum important, foarte circulat și care are mai multe porțiuni deteriorate. Am insistat în mai multe rânduri la conducerea CJ pentru includerea DJ 101P pe lista celor care să fie reabilitate și aș vrea să vă reamintesc faptul că am strâns inclusiv semnături de la cetățenii comunei pentru a convinge Consiliul Județean să asfalteze drumul. Acum lucrările sunt în desfășurare, firma executantă se mișcă bine și o mare parte din acest tronson de drum va fi finalizată repede. Rămâne să vedem când vor fi gata și lucrările de la km 23, care sunt ceva mai complicate și care creează un anumit disconfort locuitorilor din Bobolia", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
Consiliul Județean Prahova a împărțit în patru loturi drumurile județene care trebuie reabilitate, DJ 101P (cu tronsoanele Filipeștii de Târg - Călinești și Poiana Câmpina - Breaza) fiind inclus în lotul al treilea. Pe DJ 101P, pe raza comunei Poiana Câmpina, lucrările se desfășoară fără probleme, dar există și o porțiune ceva mai dificilă, cea spre Breaza, paralelă cu calea ferată, acolo unde drumul va trebui ranforsat (consolidat, întărit) și apoi asfaltat.

5382 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 09.10.2017 13:03 Păcat ca nu se face și decopertare :) Acum bordurile mai au 5 cm maxim !!! Dar na, posibil sa fie alți bani și alta distracție :)
  • Admin 09.10.2017 13:10 Este o lucrare de reparații, nu de investiții. Practic, se toarnă un strat de asfalt. Asta, cu excepția zonei spre Breaza, unde sunt mai multe probleme și unde se va face decopertare pentru consolidarea drumului. Probabil, acolo vor fi două straturi de asfalt.
  • Diaconescu Vasile 10.10.2017 09:16 Dl.Primar a intervenit la C.J.ptr.reabilitarea D.J.101P,dar a uitat ca D.Comunal Ragman a ramas neterminat,portiunea care merge spre com.Provita !POATE LA ANUL CE VINE nu mai uita! Consilierii ce au de zis ?Si acolo locuiesc oameni ai comunei...
  • Bogdan 10.10.2017 12:08 Poate cu ocazia asta va observa cineva si cat de urat arata bordurile acelea vopsite "ca la tara" si poate in anii urmatori se renunta la astfel de metode de "infrumusetare" a comunei. In alta ordine de idei, ne bucuram ca in sfarsit se repara acest drum, care in special pe tronsonul dinspre Breaza devenise aproape impracticabil.

Actualitate

856 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

988 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

31 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

1826 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.