Cadouri și multe surprize pentru miresele care vor trece pragul Atelierului de Creație Vestimentară Raffaela Moraru în acest week-end

Eveniment (Categoria articolului)

Au mai rămas câteva ore până la deschiderea evenimentului organizat de designerul vestimentar Raffaela Moraru și partenerii săi. Un eveniment care va avea loc la Câmpina pe parcursul întregului week-end și care este destinat viitoarelor mirese. La Atelierul de Creație Vestimentară din Bulevardul Carol I, nr. 5, va fi expusă colecția 2016 de rochii de mireasă realizate de Raffaela Moraru, dar cei interesați vor putea vedea și colecția de anul trecut. Toate rochiile sunt la vânzare, iar unele dintre ele vor avea și un discount important.

Așadar, mâine și sâmbătă, între orele 9.00-19.00, iar duminică, de Valentine's Day, de la 9.00 la 17.00, viitoarele mirese pot merge la Atelierul Raffaelei Moraru pentru a-și alege rochia pe care o vor purta în cea mai frumoasă zi din viața lor. Toate participantele vor completa un talon și astfel vor fi înscrise la o tombolă al cărei mare premiu este, normal, o rochie de mireasă creată de Raffaela Moraru. Extragerea va avea loc duminică seara, iar premii sunt multe, foarte multe, pentru că alături de Raffaela Moraru au venit la acest eveniment mulți parteneri:
- Anca Sachelia Make-up Studio oferă un machiaj gratuit pentru tânăra care va câștiga rochia de mireasă, dar și 10% discount la machiajele "achiziționate" în perioada 12-14 februarie
- Jannine Events oferă 25% discount la toate serviciile pentru contractele încheiate în timpul evenimentului
- "Coaforul tău Câmpina" oferă 10% discount la achiziționarea pachetului "Make-up & hair"
- Meli Melo Paris oferă 10 cadouri surpriză participantelor
- Designerul Christian Albu oferă o pereche de pantofi de mireasă
- Restaurantul "Povestea Ceaunului Paprika" oferă 10% discount la orice pachet de nuntă valabil în lunile iunie și iulie 2016
- "Cincșor Transilvania. Case de oaspeți" oferă trei vouchere cadou pentru concurs (15% reducere la cazare, cu rezervare) și 10% discount la cazare, la organiarea unei nunți la Cincșor (ofertă valabilă în 2016 și 2017)
- Răzvan Răducanu Photography - la orice pachet foto achiziționat în timpul evenimentului (12-14 februarie), ședința foto "Trash the Dress" este gratuită
- Trupa Xteens oferă 10% discount pentru pachetele de muzică achiziționate în timpul evenimentului.

Pe lângă marele premiu (rochia de mireasă), Raffaela Moraru mai oferă: 10 voaluri de mireasă, 10% discount pentru rochiile comandate pe parcursul evenimentului și prețuri promoționale pentru colecția din 2015, la modelele care vor fi expuse în showroom.

17021 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pusa 14.02.2016 17:40 Cand este tragerea la sorti? Cand aflam rezultatele si unde le vom gasi?

Eveniment

1248 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2069 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

74 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

329 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.