Trupa de teatru "Cuibul artiștilor" organizează un turneu caritabil, în beneficiul Maternității Câmpina

Social (Categoria articolului)

Spectacolul "O zi de vară" este oferit iubitorilor de teatru din zece orașe mari din țară. Este primul turneu național pe care îl organizează "Cuibul artiștilor", o companie de teatru independent, formată din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC.

Intrarea la toate cele zece reprezentații este gratuită, iar spectatorii pot face donații individuale, în funcție de posibilitățile fiecăruia. Cu banii strânși în urma acestui turneu național, tinerii actori își propun să doteze Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal Câmpina cu aparatura de specialitate necesară. 
#cuinimalateatru este călătoria pe care o fac tinerii actori pentru a convinge în special publicul tânăr de frumusețea spectacolului. "Hai să te bucuri de o experiență unică și să susții cauza copiilor nou-născuți de la Maternitatea din Câmpina", este îndemnul adresat iubitorilor de teatru. 
Înfiinţată în anul 2015, compania Cuibul Artiştilor şi-a început activitatea cu proiectul 300 de zile de teatru gratuit”, cu spectacole oferite în sistem occidental, fiind astfel cel mai mare proiect cultural la nivel naţional, cu peste 32.000 spectatori. 

3397 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2838 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1740 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

153 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

294 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.