Dacă nu aveți bani să mergeți la Veneția, vă invităm pe Strada Dunării din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Când plouă torențial, apar probleme pe multe străzi din Câmpina și atunci se vede cu adevărat calitatea lucrărilor realizate pe străzile respective. Strada Dunării din Cartierul Câmpinița este un exemplu perfect în acest sens. După ploaia de la începutul acestei săptămâni, strada s-a inundat aproape complet.

După finalizarea lucrărilor de canalizare, în Cartierul Câmpinița străzile au fost asfaltate. Și s-a asfaltat cu atâta simț de răspundere, încât au fost acoperite și gurile de scurgere a apei. Bine, nici canalizarea nu este funcțională pentru că există o porțiune (între sensul giratoriu și calea ferată) unde lucrarea nu s-a mai realizat din motivele cunoscute de toată lumea (povestea cu societatea Cast care a reziliat contractul cu HidroPrahova, blocajul intervenit și de aici un oraș întreg paradit).
Câmpinenii, inclusiv cei de pe Strada Dunării, mai fac haz de necaz și spun că balta ar trebui populată cu pește și poate chiar concesionată, pentru a spori veniturile localității. Alții spun că, până la urmă, este normal să fie apă pe o stradă care se numește Dunării. Dar este un umor amar, pentru că toată lumea s-a săturat de problemele tot mai acute pe care le are Câmpina la capitolul infrastructură.
(Fotografie trimisă de un cititor)

3451 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Horjea Adrian 14.03.2018 10:34 Veniti sa vedeti pe strada Eminescu la intrarea spre frizeria Morozan (dupa biserica la stanga). Balta cat cuprinde si pietonii circula pe strada. Dar mai ales elevii care vin la Grigorescu si batranii care merg la biserica. Am mai zis, am mai scris dar primarul a zis ca oamenii din bloc nu l-au votat, asa ca nu asfalteaza si aici.

Actualitate

1789 vizualizari
18 sep. 2018 20:11

Primarul Horia Tiseanu a pierdut contestaţia la Curtea de Apel. Dosarul se întoarce la Tribunalul Prahova, unde va începe judecata pe fond

În toamna anului trecut, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era chemat la DNA, alături de alte persoane, fiind acuzat ulterior de fapte de corupţie. În primăvara acestui an, DNA a finalizat cercetările şi a trimis dosarul la Tribunalul Prahova. A trecut de Camera Preliminară, iar apoi Horia Tiseanu a contestat decizia judecătorului de la Camera Preliminară, prin care, practic, se dispunea începerea judecăţii pe fond.

1853 vizualizari
18 sep. 2018 17:38

Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

1 comentarii

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

Alte stiri recente

1438 vizualizari
18 sep. 2018 21:48

Câmpina, România 100. Pasajul pietonal şi restaurantul "Victoria" de ieri, pasajul pietonal şi complexul comercial de azi

Din fericire, există încă destule fotografii, unele mai vechi, altele mai noi, cu zona centrală a Câmpinei, mai ales a Bulevardului Carol I şi a ceea ce în zilele noastre numim "Pasajul de la Ceas".

1713 vizualizari
18 sep. 2018 21:41

Serbările Toamnei 2018. Spectacolul din cea de-a doua seară a festivalului

Dacă prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2018 a fost dedicată folclorului, în cea de-a doua seară ritmurile s-au schimbat radical și am avut hip-hop, dance, pop rock. Au cântat, în ordinea intrării pe scenă, Alama, Pacha Man, Cabron, Adda și Voltaj. Iar publicul a fost poate mai puțin numeros ca în anii precedenți, dar cu siguranță la înălțime.