Dacă nu aveți bani să mergeți la Veneția, vă invităm pe Strada Dunării din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Când plouă torențial, apar probleme pe multe străzi din Câmpina și atunci se vede cu adevărat calitatea lucrărilor realizate pe străzile respective. Strada Dunării din Cartierul Câmpinița este un exemplu perfect în acest sens. După ploaia de la începutul acestei săptămâni, strada s-a inundat aproape complet.

După finalizarea lucrărilor de canalizare, în Cartierul Câmpinița străzile au fost asfaltate. Și s-a asfaltat cu atâta simț de răspundere, încât au fost acoperite și gurile de scurgere a apei. Bine, nici canalizarea nu este funcțională pentru că există o porțiune (între sensul giratoriu și calea ferată) unde lucrarea nu s-a mai realizat din motivele cunoscute de toată lumea (povestea cu societatea Cast care a reziliat contractul cu HidroPrahova, blocajul intervenit și de aici un oraș întreg paradit).
Câmpinenii, inclusiv cei de pe Strada Dunării, mai fac haz de necaz și spun că balta ar trebui populată cu pește și poate chiar concesionată, pentru a spori veniturile localității. Alții spun că, până la urmă, este normal să fie apă pe o stradă care se numește Dunării. Dar este un umor amar, pentru că toată lumea s-a săturat de problemele tot mai acute pe care le are Câmpina la capitolul infrastructură.
(Fotografie trimisă de un cititor)

3394 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Horjea Adrian 14.03.2018 10:34 Veniti sa vedeti pe strada Eminescu la intrarea spre frizeria Morozan (dupa biserica la stanga). Balta cat cuprinde si pietonii circula pe strada. Dar mai ales elevii care vin la Grigorescu si batranii care merg la biserica. Am mai zis, am mai scris dar primarul a zis ca oamenii din bloc nu l-au votat, asa ca nu asfalteaza si aici.

Actualitate

1439 vizualizari
25 iun. 2018 10:16

Un an de la majorarea salariilor în Primăria Câmpina. Vi se pare că s-a schimbat ceva în activitatea administrației locale sau în relația cu cetățeanul?

De la 1 iulie 2017, în conformitate cu Legea 153 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, salariile angajaților din primării au fost majorate considerabil. Legea a stabilit condițiile și coeficienții, iar consiliile locale au aprobat noile salarii. La Câmpina, pe 27 iulie 2017, Consiliul Local a aprobat în unanimitate majorarea salariilor angajaților din Primărie și Poliția Locală. Atunci, la ședința din iulie, consilierii locali au fost de acord că se impune o majorare, având în vedere salariile mici din administrație, lucru absolut corect. Dar s-a mai vorbit atunci și despre faptul că angajații din Primărie și Poliția Locală ar trebui să dea dovadă de o mai mare responsabilitate în munca lor și mai ales în relația cu cetățeanul.

3852 vizualizari
21 iun. 2018 11:04

"Minutul Centenarului". Cronologia unor evenimente din primul război mondial

După cum știți deja, Consiliul Local Câmpina începe fiecare ședință de la finalul lunii cu "Minutul Centenarului", în cadrul căruia se vorbește despre însemnătatea Marii Uniri de la 1918 și despre diferite evenimente de acum un secol. La ultima şedinţa a Consiliului Local, consilierul Dragomir Enache a prezentat al treilea episod din "Minutul Centenarului".

Alte stiri recente

2602 vizualizari
24 iun. 2018 21:25

Darius Coman (Barracuda Câmpina) - un titlu de campion naţional la 50m bras şi alte cinci medalii

La Braşov a avut loc, la acest sfârşit de săptămână, Campionatul Naţional de Nataţie pentru Copii, competiţie care a reunit peste 450 de sportivi din întreaga ţară. Câmpina a fost reprezentată de un singur sportiv - Darius Coman (Clubul Barracuda, antrenor Gabriel Cojocaru), dar palmaresul acestuia este realmente impresionant: un tilul de campion naţional, două titluri de vicecampion naţional şi alte trei medalii de bronz.

2995 vizualizari
24 iun. 2018 19:28

Bucurie în fotbalul câmpinean. Sportul a promovat în Superliga B Prahova

Meciul restanţă din etapa a 18-a, 2-2 cu Avântul Măgureni, disputat astăzi pe stadionul "Rafinăriei", a însemnat pentru Sportul Câmpina oficializarea promovării în Superliga B Prahova. Echipa fondată de Mărgărint "Mara" Ciobotaru a câştigat Seria Sud a Ligii B Prahova, aducând bucurie în sufletele microbiştilor câmpineni.