Dacă nu aveți bani să mergeți la Veneția, vă invităm pe Strada Dunării din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Când plouă torențial, apar probleme pe multe străzi din Câmpina și atunci se vede cu adevărat calitatea lucrărilor realizate pe străzile respective. Strada Dunării din Cartierul Câmpinița este un exemplu perfect în acest sens. După ploaia de la începutul acestei săptămâni, strada s-a inundat aproape complet.

După finalizarea lucrărilor de canalizare, în Cartierul Câmpinița străzile au fost asfaltate. Și s-a asfaltat cu atâta simț de răspundere, încât au fost acoperite și gurile de scurgere a apei. Bine, nici canalizarea nu este funcțională pentru că există o porțiune (între sensul giratoriu și calea ferată) unde lucrarea nu s-a mai realizat din motivele cunoscute de toată lumea (povestea cu societatea Cast care a reziliat contractul cu HidroPrahova, blocajul intervenit și de aici un oraș întreg paradit).
Câmpinenii, inclusiv cei de pe Strada Dunării, mai fac haz de necaz și spun că balta ar trebui populată cu pește și poate chiar concesionată, pentru a spori veniturile localității. Alții spun că, până la urmă, este normal să fie apă pe o stradă care se numește Dunării. Dar este un umor amar, pentru că toată lumea s-a săturat de problemele tot mai acute pe care le are Câmpina la capitolul infrastructură.
(Fotografie trimisă de un cititor)

3253 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Horjea Adrian 14.03.2018 10:34 Veniti sa vedeti pe strada Eminescu la intrarea spre frizeria Morozan (dupa biserica la stanga). Balta cat cuprinde si pietonii circula pe strada. Dar mai ales elevii care vin la Grigorescu si batranii care merg la biserica. Am mai zis, am mai scris dar primarul a zis ca oamenii din bloc nu l-au votat, asa ca nu asfalteaza si aici.

Actualitate

1025 vizualizari
20 mar. 2018 21:55

Din groapă în groapă, pe Strada Orizontului din municipiul Câmpina

Dezastru este puțin spus pentru a descrie această stradă, Orizontului, numită și centura ocolitoare a Câmpinei. O centură ocolitoare... de ocolit, dacă acest lucru ar fi posibil. Mergând pe Orizontului, am trăit senzația întoarcerii în timp, pentru că undeva, în subconștient, parcă exista ceva care nu te lasă să crezi că ești, totuși, în anul 2018, într-un municipiu.

1978 vizualizari
20 mar. 2018 19:18

Cum au ajuns Casa Tineretului, Spitalul Municipal Câmpina și Liceul Energetic să lucreze cu aceeași firmă de termopane, la cererea primarului Horia Tiseanu

4 comentarii

Una dintre acuzațiile aduse de procurorii DNA primarului Horia Tiseanu este aceea privind traficul de influență, lucru pe care îl știm deja cu toții. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, primarul Câmpinei a facilitat obținerea, de către o societate comercială din Ploiești, a unor contracte de lucrări la Casa Tineretului, Spitalul Municipal și chiar Liceul Tehnologic Energetic. "În schimbul acestui sprijin am stabilit de comun acord cu acesta fie să-i remit un anumit procent din valoarea lucrărilor contractate, fie să-i execut gratuit lucrări de tâmplărie la imobilele pe care le deținea", este declarația principalului martor din dosar.

Alte stiri recente

1913 vizualizari
20 mar. 2018 20:52

Orizontului 28, o bucățică tristă din Câmpina de astăzi

Câmpina, Strada Orizontului, nr. 28. Pare a fi adresa capătului de civilizație. Aici, lângă fosta rampă de gunoi a localității, se află o casă. Jumătate din imobil aparține Primăriei, iar în cealaltă jumătate locuiesc patru familii care și-au cumparat spațiile respective cu mulți ani în urmă. Anul acesta, de la bugetul local s-au alocat bani pentru demolarea "jumătății" care aparține Primăriei. Am fost acolo și ceea ce am văzut depășește orice imaginație. Orizontului 28 este o bucățică tristă, jenantă, dezamăgitoare din Câmpina de astăzi.

2126 vizualizari
19 mar. 2018 17:21

Avantajele și beneficiile produselor MartiDerm aduse în România de Medimfarm

De peste 60 de ani, MartiDerm dezvoltă formule inovatoare pentru o piele frumoasă și sănătoasă. Tratamentele anti-îmbătrânire au o concentrație mare de ingrediente active, care dau rezultate vizibile pe termen scurt și lung. Produsele MartiDerm pot fi folosite pentru toate tipurile de ten, iar despre avantaje și beneficii ne vorbește Elena Dragomir, farmacist principal la Medimfarm Câmpina. De altfel, Medimfarm este unic importator și distribuitor în România al produselor MartiDerm prin rețeaua de farmacii și online pe www.medimfarm.ro. În clipul video puteți vedea modul de utilizare a fiolelor MartiDerm. (P)