Reabilitarea etajului I, cea mai importantă investiție programată în 2017 la Spitalul Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Anul acesta vine rândul primului etaj al Spitalului Municipal să intre în lucrări de reabilitare și modernizare. Etajul I înseamnă întregul bloc operator, terapia intensivă, holul central și culoarul de acces spre blocul alimentar.

După cum ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu, în prezent se pun pe hârtie toate lucrările necesare, se fac calcule și estimări, mai ales că este vorba despre o investiție destul de complexă, pe care conducerea spitalului dorește să o introducă în bugetul pentru 2017 și să o realizeze pe parcursul anului. (video)
Tot anul acesta va continua dotarea saloanelor din secțiile Spitalului Municipal cu butoane de avertizare la fiecare pat și va fi extinsă rețeaua de fluide medicale. Tot la capitolul investiții se mai au în vedere modernizarea farmaciei spitalului și finalizarea circuitului pentru mutarea bazei de recuperare din clădirea anexă în clădirea principală din Strada Vasile Alecsandri. "Ar mai fi de realizat unele finisaje în corpul principal al secției din Strada Vasile Alecsandri, acolo unde dorim să mutăm baza de recuperare medicală. Clădirea anexă este foarte veche, a fost construită în anul 1905 și ne gândim fie să o consolidăm, dacă acest lucru va fi posibil, fie să o reconstruim. Iar în acest spațiu putem realiza câteva locuințe de serviciu", ne-a mai declarat dr. Călin Tiu. (video)
Referitor la proiectul privind extinderea Spitalului Municipal Câmpina, vă reamintim că această investiție va fi finanțată de la bugetul de stat, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI). Spitalul Municipal a realizat studiul de pre-fezabilitate, urmând ca de studiul de fezabilitate și alte documente necesare să se ocupe CNI.

6300 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2306 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2312 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

187 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

15 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.