Semafoarele din intersecțiile Culturii cu Plevnei și Toma Ionescu cu Ana Ipătescu au devenit funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că, din 15 martie 2018, sistemele de semaforizare din intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția străzilor Toma Ionescu și Ana Ipătescu au fost puse în funcțiune pentru monitorizare în vederea recepției lucrărilor. Pornirea semafoarelor s-a făcut în prezența reprezentanților Primăriei, Poliției Rutiere, constructorului și dirigintelui de șantier. În zilele lucrătoare, semafoarele vor funcționa între orele 6.00-21.00, sâmbăta și duminica între orele 6.00-18.00, în rest fiind setate pe culoarea galben intermitent.

Primăria Câmpina face apel la participanții la trafic să circule cu atenție în cele două intersecții, să respecte semnalizările rutiere amenajate în zonă, să nu oprească și să nu parcheze în zonele cu restricție, pentru a nu perturba fluența traficului. În comunicatul de presă al Primăriei se mai menționează faptul că se află în faze pregătitoare lucrările de semaforizare pentru intersecția Străzii Constantin Stere cu Strada Conductelor și intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței (corelate cu intersecția Bulevardului Culturii cu Calea Doftanei).
Precizăm că lucrările de semaforizare au fost realizate de UTI Grup București și au costat 306.431 lei fără TVA în cazul intersecției Toma Ionescu cu Ana Ipătescu și 283.355 leri fără TVA în cazul intersecției Culturii cu Plevnei.

3386 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Manda Ninel 16.03.2018 20:11 Absolut inutile,sunt curios să văd motivarea.Bani cheltuiți fără discernământ. Puteau începe reabilitarea capelei Bernea cu acești bani,sau amenajarea parcului de pe strada Aleea parcului........
  • Marian 17.05.2018 14:43 La noi nu s-au inventat sensurile giratorii.... este mult mai placut sa stai ca ... la semafor, chiar daca nu trece nimeni. Dar asta este.... cineva trebuie sa rontaie dupa urma contractului de intretinere :)

Actualitate

2013 vizualizari
23 mai. 2018 11:56

Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care soția administratorului public Remus Bădulescu a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

Un proces mai puțin obișnuit se află pe rolul Secției civile de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Prahova. O fostă angajată a Bibliotecii Municipale "Dr. C.I. Istrati" a dat în judecată Primăria Câmpina, solicitând anularea procesului verbal prin care i-a fost respins dosarul de concurs, precum și anularea concursului pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar gradul IA. În urma concursului respectiv, postul a fost ocupat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al Primăriei Câmpina, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

1852 vizualizari
23 mai. 2018 10:10

HidroPrahova a demarat licitația pentru desemnarea unui nou constructor care să continue lucrările de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte

Pe SEAP a fost publicat, zilele trecute, anunțul privind extinderea rețelelor de canalizare la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Este vorba despre continuarea lucrărilor sistate în toamna lui 2015, după rezilierea contractului de către firma constructoare Cast SRL Bănești. Se dorește desemnarea unui nou antreprenor care să continue aceste lucrări finanțate 85% din fonduri europene (POIM 2014-2020) și 15% de la bugetul de stat și bugetul județean.

Alte stiri recente

619 vizualizari
23 mai. 2018 16:21

Liga A, etapa a 28-a. Avancronici

Eşalonul de elită al fotbalului judeţean şi-a desemnat deja campioana, inclusiv din punct de vedere matematic, iar la finalul acestei săptămâni sunt programate jocurile etapei a 28-a, una fără miză. Iată programul şi avancronicile:

2104 vizualizari
23 mai. 2018 10:22

Pieton accidentat mortal în timp ce traversa DN1, în zona Bisericii Călătorului

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN1, la km 81+400m, în zona Bisericii Călătorului, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Florești, a încercat să traverseze drumul național și a fost lovit de un autoturism.