Semafoarele din intersecțiile Culturii cu Plevnei și Toma Ionescu cu Ana Ipătescu au devenit funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că, din 15 martie 2018, sistemele de semaforizare din intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția străzilor Toma Ionescu și Ana Ipătescu au fost puse în funcțiune pentru monitorizare în vederea recepției lucrărilor. Pornirea semafoarelor s-a făcut în prezența reprezentanților Primăriei, Poliției Rutiere, constructorului și dirigintelui de șantier. În zilele lucrătoare, semafoarele vor funcționa între orele 6.00-21.00, sâmbăta și duminica între orele 6.00-18.00, în rest fiind setate pe culoarea galben intermitent.

Primăria Câmpina face apel la participanții la trafic să circule cu atenție în cele două intersecții, să respecte semnalizările rutiere amenajate în zonă, să nu oprească și să nu parcheze în zonele cu restricție, pentru a nu perturba fluența traficului. În comunicatul de presă al Primăriei se mai menționează faptul că se află în faze pregătitoare lucrările de semaforizare pentru intersecția Străzii Constantin Stere cu Strada Conductelor și intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței (corelate cu intersecția Bulevardului Culturii cu Calea Doftanei).
Precizăm că lucrările de semaforizare au fost realizate de UTI Grup București și au costat 306.431 lei fără TVA în cazul intersecției Toma Ionescu cu Ana Ipătescu și 283.355 leri fără TVA în cazul intersecției Culturii cu Plevnei.

4648 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Manda Ninel 16.03.2018 20:11 Absolut inutile,sunt curios să văd motivarea.Bani cheltuiți fără discernământ. Puteau începe reabilitarea capelei Bernea cu acești bani,sau amenajarea parcului de pe strada Aleea parcului........
  • Marian 17.05.2018 14:43 La noi nu s-au inventat sensurile giratorii.... este mult mai placut sa stai ca ... la semafor, chiar daca nu trece nimeni. Dar asta este.... cineva trebuie sa rontaie dupa urma contractului de intretinere :)

Actualitate

2017 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2028 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

853 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

172 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.