Semafoarele din intersecțiile Culturii cu Plevnei și Toma Ionescu cu Ana Ipătescu au devenit funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că, din 15 martie 2018, sistemele de semaforizare din intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția străzilor Toma Ionescu și Ana Ipătescu au fost puse în funcțiune pentru monitorizare în vederea recepției lucrărilor. Pornirea semafoarelor s-a făcut în prezența reprezentanților Primăriei, Poliției Rutiere, constructorului și dirigintelui de șantier. În zilele lucrătoare, semafoarele vor funcționa între orele 6.00-21.00, sâmbăta și duminica între orele 6.00-18.00, în rest fiind setate pe culoarea galben intermitent.

Primăria Câmpina face apel la participanții la trafic să circule cu atenție în cele două intersecții, să respecte semnalizările rutiere amenajate în zonă, să nu oprească și să nu parcheze în zonele cu restricție, pentru a nu perturba fluența traficului. În comunicatul de presă al Primăriei se mai menționează faptul că se află în faze pregătitoare lucrările de semaforizare pentru intersecția Străzii Constantin Stere cu Strada Conductelor și intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței (corelate cu intersecția Bulevardului Culturii cu Calea Doftanei).
Precizăm că lucrările de semaforizare au fost realizate de UTI Grup București și au costat 306.431 lei fără TVA în cazul intersecției Toma Ionescu cu Ana Ipătescu și 283.355 leri fără TVA în cazul intersecției Culturii cu Plevnei.

3500 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Manda Ninel 16.03.2018 20:11 Absolut inutile,sunt curios să văd motivarea.Bani cheltuiți fără discernământ. Puteau începe reabilitarea capelei Bernea cu acești bani,sau amenajarea parcului de pe strada Aleea parcului........
  • Marian 17.05.2018 14:43 La noi nu s-au inventat sensurile giratorii.... este mult mai placut sa stai ca ... la semafor, chiar daca nu trece nimeni. Dar asta este.... cineva trebuie sa rontaie dupa urma contractului de intretinere :)

Actualitate

754 vizualizari
20 aug. 2018 17:37

Tânăra ciclistă Daria Duca, printre câștigătorii programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL și Fundația pentru Comunitate

Câmpineanca Daria Ioana Duca are 15 ani și este legitimată la BikeXpert Racing Team București, unde îl are ca antrenor pe Răzvan Jugănaru. Este un copil serios, perseverent și care muncește foarte mult. Toate acestea și pasiunea fără limite pentru ciclism i-au adus rezultate extraordinare, Daria câștigând în ultimii ani numeroase competiții și obținând mai multe titluri de campioană națională. De altfel, Daria Duca este și componentă a lotului național de ciclism. Acum, sportiva din Câmpina a obținut o sponsorizare pentru activitatea sa, după ce proiectul depus de ea a fost declarat câștigător în cadrul programului de promovare a tinerelor talente derulat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

2084 vizualizari
20 aug. 2018 16:22

Poliția Locală Câmpina a depistat un minor care furase un BMW și se plimba cu el pe străzile municipiului

Agenții Poliției Locale Câmpina au sesizat că un autoturism marca BMW circula pe Strada Maramureș, pe un sector de drum unde accesul era interzis. Conducătorul autoturismului a fost somat să oprească, moment în care acesta a accelerat, îndreptându-se spre Strada Sondei. Agenții Poliției Locale au pornit în urmărirea mașinii, reușind să o oprească pe Strada Victoriei, unde au avut parte de o mare surpriză.

Alte stiri recente

3198 vizualizari
19 aug. 2018 19:37

Câmpina, România 100. Casa Solară, ieri și astăzi

În anul 1974, pe Strada I.H. Rădulescu din Câmpina, la baza dealului Muscel, au fost construite două case solare, din ordinul Elenei Ceaușescu. A fost aleasă Câmpina deoarece era considerată a doua zonă din țară ca număr de zile însorite din an, după Constanța, dar spre deosebire de această localitate, Câmpina era ferită de vânturile puternice care afectau litoralul.

3448 vizualizari
19 aug. 2018 12:52

Liga A Prahova, etapa 1. Rezultate

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri din runda inaugurală a unei noi ediţii a Ligii A Prahova. Etapa s-a încheiat duminică dimineaţă, atunci când au avut loc ultimele patru jocuri ale rundei.