Ce exemplu dă Primăria Câmpina locuitorilor? Celor cărora le cere să-și curețe trotuarele, că altfel îi amendează

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ar trebui să dea exemplu cetățenilor și agenților economici în materie de deszăpezire. Este cea mai importantă instituție publică a urbei, dar astăzi pare părăsită. Nici picior de om sau urmă de lopată. Trotuarele din dreptul Primăriei sunt pline de zăpadă, iar curtea instituției la fel. 

Este adevărat că ninge abundent, că suntem sub incidența codului portocaliu de ninsoare și viscol, că e destul de greu să îndepărtezi zăpada când vântul o aduce înapoi, dar așa e la toată lumea, toți ne confruntăm cu aceeași situație deloc plăcută. Cu toate acestea, Primăria este o instituție care lucrează cu publicul, iar publicul vine și vede curtea și trotuarele pline de zăpadă. Și atunci, ce autoritate mai ai tu, Primărie, în fața locuitorilor cărora le amintești de două-trei ori pe iarnă că trebuie să-și curețe trotuarele, că altfel îi amendezi?! Poate nu ar fi o ideea rea ca Primăria Câmpina să împrumute freza de zăpadă de la Piața Centrală sau pe cea de la Muzeul Hasdeu, instituții, de asemenea, publice.

Citiți și Deszăpezire la Piața Centrală Câmpina. Deci se poate...

5545 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cozmin 23.03.2018 12:00 Ce pretentii poti avea de la Tiseanu, Pitigoi sau Badulescu?! Pe cand, Tabacu sau Nistor demonstrează că sunt mai gospodari și ar putea la o adica sa fie edili mult mai buni decat ceea ce avem acum.
  • Miron 23.03.2018 13:18 Daca stau cu jaluzelele trase cei de la biroul ADPP, nu au cum sa vada ce e afara! Bine ca ei stau la caldura si bine c-a nins cå s-au astupat si gropile.Dormiti linistiti ca noi va asiguram salariile!
  • titi 24.03.2018 08:43 Primaria si-a luat minibar, in loc sa isi cumpere si ei o freza de zapada... atât de gospodari sunt.
  • Anda 24.03.2018 11:18 De ce nu candideaza Nistor de la Piata la Primarie? Tanar e ,fotogenic da.
  • Cosmin 24.03.2018 21:19 Pt Anda - cine a zis ca Nistor nu o sa candideze?! În condițiile în care Tiseanu va fi condamnat pana atunci, cel puțin în prima instanța, Nistor chiar e o solutie! Si cum PSD doarme adânc, iar Litigii si Ionita sunt foarte slabi, Nistor chiar are șanse să fie viitorul primar al Campinei!
  • Cornelia Oprea 26.03.2018 14:16 Pt Anda si Cosmin: vorbiti de Marian Nistor directorul de la piata?? Ha ha ha.. primar pt noi? Păi sa ne spuna ce e prin licitații sau de ce avem cea mai scumpă piața.. Cum își vota bugetul in toate mandatele de consilier pe care le-a avut, ba mai mult si salariul lui si al soției care este in conducerea poliției locale! Asa ca nu dormim, la capitolul albul de Nistor!

Actualitate

2225 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2217 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

34 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1063 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.