Aleea Margaretei din Câmpina, locul unde, peste noapte, apar gunoaie de tot felul

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul campaniei noastre "Câmpina curată" vă prezentăm o situație aproape incredibilă, care ne-a fost semnalată de locuitori de pe Aleea Margaretei. O alee situată între străzile Toma Ionescu și Maramureș, destul de aproape de centrul municipiului. Cum este posibil să se întâmple așa ceva? Întrebarea este retorică, desigur, iar imaginile vorbesc de la sine.

Anul trecut, aici, pe Aleea Margaretei, au apărut peste noapte foarte multe ambalaje, aduse în mod cert cu o mașină (având în vedere cantitatea lor) și aruncate de-a valma lângă containerele de gunoi. Acum, în aceeași locație, au fost aduse tot felul de lucruri vechi, ca și cum cineva s-ar fi mutat și a vrut să scape de ele. Le-a aruncat lângă platformă, de unde gunoiul se ridicase recent. Iar locuitorii din zonă sunt extrem de nemulțumiți de această situație.
Așteptăm în continuare de la dumneavoastră să ne semnalați probleme legate de curățenia orașului. Așteptăm inclusiv poze și filmulețe. Suntem convinși că vă pasă de curățenia localității și vreți să vă implicați în această campanie. Puteți suna și la Floricon Salub pentru a solicita sprijin, iar în cazuri deosebite vă puteți adresa Poliției Locale. Ne referim aici la situațiile în care vedeți cum din diferite mașini se aruncă saci cu gunoi sau ambalaje. Sunt multe nemulțumiri legate de curățenie, dar dacă ne implicăm cu toții, poate reușim să rezolvăm măcar o parte din probleme.

Citiți și CÂMPINA CURATĂ 2018 - Campania noastră și a voastră

În atenția locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița: deșeurile vegetale se ridică de două ori pe lună, în alte zile decât cele în care sunt colectate deșeurile menajere

Câmpina, Bulevardul Culturii. Cât de greu poate fi să păstrăm frumusețea acestui loc?!

4025 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

334 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

464 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

93 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

39 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.