O tânără a fost accidentată mortal în timp ce traversa DN1, în zona Cornu

Social (Categoria articolului)

UPDATE ora 0.00 - Tânăra era din comuna Cornu și lucra la Brașov. A absolvit Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina și Facultatea de Alimentație și Turism din cadrul Universității "Transilvania" din Brașov. Venea acasă, la familie. A coborât dintr-un microbuz și a traversat DN1 pentru a merge la Cornu. Din păcate, nu a mai ajuns în mijlocul celor dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Un tragic accident rutier s-a produs în această seară pe DN1, în apropierea intrării spre Câmpina, în zona restaurantului "Casa Cornu". O tânără în vârstă de 26 de ani a încercat să traverseze drumul național, dar a fost lovită de un autoturism care circula pe sensul de mers spre Brașov.

Impactul a fost extrem de puternic, tânăra murind pe loc. Ambulanța a ajuns în câteva minute la locul accidentului, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Potrivit unor martori oculari, fata a vrut să traverseze DN1 în fugă, nu s-a asigurat și a ieșit efectiv în fața unui autoturism Opel (cu număr de înmatriculare de Bacău), iar femeia aflată la volan nu a mai reușit să o evite. Polițiștii continuă cercetările la locul accidentului. Vom reveni. 

30711 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1619 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

847 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

138 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

274 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.