CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

CS Câmpina a pierdut la Curtea de Apel Bucureşti procesul prin care solicita anularea hotărârii FRF în litigiul cu HM Junior

- Actualitate -

CS Câmpina a pierdut la Curtea de Apel Bucureşti procesul prin care solicita anularea hotărârii FRF în litigiul cu HM Junior

Clubul Sportiv Câmpina înregistrează încă un eșec în lungul său litigiu cu Clubul HM Junior. Cu un avocat considerat de succes, plătit din fondurile alocate de la bugetul local, CS Câmpina pierde încă o dată. Este vorba despre decizia primei instanțe de la Curtea de Apel București, acolo unde clubul câmpinean a solicitat anularea hotărârii Comisiei de Recurs a FRF.

Hotărârea respectivă a Federației Române de Fotbal, pronunţată pe 6 decembrie 2017, „definitivă şi executorie pe plan naţional”, nu a fost pusă în aplicare nici până astăzi de conducerea CS Câmpina, deşi încă de la primul termen de la Curtea de Apel Bucureşti, pe 9 martie 2018, instanţa respinsese solicitarea CS Câmpina de suspendare a executării deciziei Comisiei de Recurs a FRF până la soluţionarea acestei speţe. Acum, pe 31 mai 2018, Curtea de Apel a respins cererea de anulare a hotărârii ca fiind inadmisibilă. (facsimil)
Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare ceea ce, probabil, se va și întâmpla. Acest litigiu pare că nu se mai termină, iar cheltuielile le plătim cu toții, pentru că sunt bani publici. Ne întrebăm dacă nu cumva CS Câmpina va face plângeri penale și împotriva judecătorilor de la Curtea de Apel pentru “abuzul” de a da dreptate comisiilor sportive care s-au pronunțat până acum, așa cum se pare că are de gând să procedeze în cazul membrilor comisiilor de la AJF.
Reamintim că, prin hotărârea FRF, se menţinea decizia iniţială a AJF Prahova, cea prin care CS Câmpina trebuie să plătească suma de 24.400 lei Clubului HM Junior, pentru formarea a nouă jucători şi să înapoieze aceluiaşi club alţi nouă jucători.


02 Jun 2018 10:43 4456 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
768 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2037 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1900 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV