CS Câmpina a pierdut la Curtea de Apel Bucureşti procesul prin care solicita anularea hotărârii FRF în litigiul cu HM Junior

Actualitate (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Câmpina înregistrează încă un eșec în lungul său litigiu cu Clubul HM Junior. Cu un avocat considerat de succes, plătit din fondurile alocate de la bugetul local, CS Câmpina pierde încă o dată. Este vorba despre decizia primei instanțe de la Curtea de Apel București, acolo unde clubul câmpinean a solicitat anularea hotărârii Comisiei de Recurs a FRF.

Hotărârea respectivă a Federației Române de Fotbal, pronunţată pe 6 decembrie 2017, „definitivă şi executorie pe plan naţional”, nu a fost pusă în aplicare nici până astăzi de conducerea CS Câmpina, deşi încă de la primul termen de la Curtea de Apel Bucureşti, pe 9 martie 2018, instanţa respinsese solicitarea CS Câmpina de suspendare a executării deciziei Comisiei de Recurs a FRF până la soluţionarea acestei speţe. Acum, pe 31 mai 2018, Curtea de Apel a respins cererea de anulare a hotărârii ca fiind inadmisibilă. (facsimil)
Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare ceea ce, probabil, se va și întâmpla. Acest litigiu pare că nu se mai termină, iar cheltuielile le plătim cu toții, pentru că sunt bani publici. Ne întrebăm dacă nu cumva CS Câmpina va face plângeri penale și împotriva judecătorilor de la Curtea de Apel pentru “abuzul” de a da dreptate comisiilor sportive care s-au pronunțat până acum, așa cum se pare că are de gând să procedeze în cazul membrilor comisiilor de la AJF.
Reamintim că, prin hotărârea FRF, se menţinea decizia iniţială a AJF Prahova, cea prin care CS Câmpina trebuie să plătească suma de 24.400 lei Clubului HM Junior, pentru formarea a nouă jucători şi să înapoieze aceluiaşi club alţi nouă jucători.

4356 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1141 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1493 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

27 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1176 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.