Teodor Meleșcanu își deschide cabinet parlamentar la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Teodor Meleșcanu este ministru al Afacerilor Externe, dar în același timp își păstrează și mandatul de senator pe care l-a obținut în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2016. Vă reamintim, Teodor Meleșcanu a candidat din partea ALDE și este senator de Prahova.

În curând, Meleșcanu își va deschide la Câmpina un cabinet parlamentar, pe Bulevardul Carol I, foarte aproape de intersecția cu Strada Maramureș și... foarte aproape de fostul sediul al fostului PDL. Nu se știe, deocamdată, dacă aici va exista un șef de cabinet (cabinetul principal este la București) sau doar o secretară care să preia problemele semnalate de cetățeni și să le transmită mai departe. Vom afla exact cum stau lucrurile în momentul în care cabinetul va deveni funcțional. Teodor Meleșcanu este, deocamdată, singurul parlamentar prahovean care își deschide cabinet în cel de-al doilea municipiu al județului.

6291 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lorelai 25.01.2017 18:28 O fosta sala de pacanele cabinet parlamentar?Cum or fi dat faliment,astea sunt mereu full si pe criza asta.Intelectualitatea campineana luata rau de val
  • Ibrahim 25.01.2017 19:16 Avem si cabinet de europarlamentar al nevestei lui "Puie Monta" dar cine a vazut-o vreodata pe la Campina in afara de inaugurare. La fel se va intampla si cu Melescanu. Bani cheltuiti de pomana!

Politică

2995 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2523 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local).