Teodor Meleșcanu își deschide cabinet parlamentar la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Teodor Meleșcanu este ministru al Afacerilor Externe, dar în același timp își păstrează și mandatul de senator pe care l-a obținut în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2016. Vă reamintim, Teodor Meleșcanu a candidat din partea ALDE și este senator de Prahova.

În curând, Meleșcanu își va deschide la Câmpina un cabinet parlamentar, pe Bulevardul Carol I, foarte aproape de intersecția cu Strada Maramureș și... foarte aproape de fostul sediul al fostului PDL. Nu se știe, deocamdată, dacă aici va exista un șef de cabinet (cabinetul principal este la București) sau doar o secretară care să preia problemele semnalate de cetățeni și să le transmită mai departe. Vom afla exact cum stau lucrurile în momentul în care cabinetul va deveni funcțional. Teodor Meleșcanu este, deocamdată, singurul parlamentar prahovean care își deschide cabinet în cel de-al doilea municipiu al județului.

6787 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lorelai 25.01.2017 18:28 O fosta sala de pacanele cabinet parlamentar?Cum or fi dat faliment,astea sunt mereu full si pe criza asta.Intelectualitatea campineana luata rau de val
  • Ibrahim 25.01.2017 19:16 Avem si cabinet de europarlamentar al nevestei lui "Puie Monta" dar cine a vazut-o vreodata pe la Campina in afara de inaugurare. La fel se va intampla si cu Melescanu. Bani cheltuiti de pomana!

Politică

6906 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4067 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

95 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

709 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.