CONTACT

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

- Sport -

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Darius Coman, chiar dacă este încă junior, și-a câștigat dreptul de a participa la o întrecere de asemenea calibru, Campionatul European de Seniori, după ce a realizat baremul de participare la nivel european de seniori. Câmpineanul nostru - primul sportiv produs la Bazinului Didactic din Câmpina - va concura în probele 100m bras, 200m bras și 100m mixt și va da piept cu tot ceea ce are mai bun Europa la acest nivel de seniori. Darius a făcut deja antrenamentele oficiale în bazinul care va găzdui cea mai importantă competiție continentală de natație. 
Fie și numai simpla prezență la startul acestei întreceri este un motiv de bucurie și de mândrie pentru toți cei implicați în acest fenomen, pentru Câmpina sportivă.
Cei interesați îl pot susține pe Darius Coman fie direct din tribunele Complexului Olimpic de Natație de la Otopeni, fie urmărind platforma Antena play.
Mult succes, Darius Coman!


04 Dec 2023 19:30 3594 vizualizari


Comentarii






  • 05.12.2023 21:42 Ilie Lui Stoican ii este frica de Cojocaru și de Dochia.Instruit sa se facă mic și joc de glezne.Ca așa e în politica.Campinenii așteaptă cărțulia cu primarul Facebook.Este un album colectiv semnat Leica? Sa nu ziceți că bun nu a avut liber pe vremea PDL de Tiseanu.Acum revine apărați Campina de tandemul MDPP....sa continue cu experimentele,nu au votat ei pe d-na Sanda Mocuța sau Jenica Tabacu ....și o va vota pe d-na Nistor....Vechiul PDL va vota,dar vechii Psdisti.Sau pe Tiseanu să pună ștampila pe PSD.Ei nu își dau seama că vor da cu subsemnatul.Cand PSD va atrage tineri și când va avea viziune și vor dispărea frânării contra vântului .Comunismul trebuie să dispară... Cum sa te reprezinte acea doctrina marxist leninistă.
  • 05.12.2023 12:40 Florea Constantin SUSTINEM SI AICI . SUCCES ...CAMPIONULE . VOM AUZI DE TINE .
  • 05.12.2023 08:26 Mircea Dumitrache Mă simt onorat că l-am cunoscut pe acest tânăr de când era copil, felicitări atât lui cât și părinților care l-au susținut. Voi fi cu sufletul alături de el, Succes.
1810 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1994 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1660 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2180 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV