CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

- Sport -

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Darius Coman, chiar dacă este încă junior, și-a câștigat dreptul de a participa la o întrecere de asemenea calibru, Campionatul European de Seniori, după ce a realizat baremul de participare la nivel european de seniori. Câmpineanul nostru - primul sportiv produs la Bazinului Didactic din Câmpina - va concura în probele 100m bras, 200m bras și 100m mixt și va da piept cu tot ceea ce are mai bun Europa la acest nivel de seniori. Darius a făcut deja antrenamentele oficiale în bazinul care va găzdui cea mai importantă competiție continentală de natație. 
Fie și numai simpla prezență la startul acestei întreceri este un motiv de bucurie și de mândrie pentru toți cei implicați în acest fenomen, pentru Câmpina sportivă.
Cei interesați îl pot susține pe Darius Coman fie direct din tribunele Complexului Olimpic de Natație de la Otopeni, fie urmărind platforma Antena play.
Mult succes, Darius Coman!


04 Dec 2023 19:30 3638 vizualizari


Comentarii


  • 05.12.2023 21:42 Ilie Lui Stoican ii este frica de Cojocaru și de Dochia.Instruit sa se facă mic și joc de glezne.Ca așa e în politica.Campinenii așteaptă cărțulia cu primarul Facebook.Este un album colectiv semnat Leica? Sa nu ziceți că bun nu a avut liber pe vremea PDL de Tiseanu.Acum revine apărați Campina de tandemul MDPP....sa continue cu experimentele,nu au votat ei pe d-na Sanda Mocuța sau Jenica Tabacu ....și o va vota pe d-na Nistor....Vechiul PDL va vota,dar vechii Psdisti.Sau pe Tiseanu să pună ștampila pe PSD.Ei nu își dau seama că vor da cu subsemnatul.Cand PSD va atrage tineri și când va avea viziune și vor dispărea frânării contra vântului .Comunismul trebuie să dispară... Cum sa te reprezinte acea doctrina marxist leninistă.
  • 05.12.2023 12:40 Florea Constantin SUSTINEM SI AICI . SUCCES ...CAMPIONULE . VOM AUZI DE TINE .
  • 05.12.2023 08:26 Mircea Dumitrache Mă simt onorat că l-am cunoscut pe acest tânăr de când era copil, felicitări atât lui cât și părinților care l-au susținut. Voi fi cu sufletul alături de el, Succes.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
372 vizualizari 21 May 2024 07:06 Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Asociația Județeană de Fotbal Prahova a programat jocurile etapei a 31-a din Liga A în zi de mare sărbătoare creștină - Sf. Constantin și Elena. Adică, marți, 21 mai, de la ora 18.00. Iată programul complet și delegările:

citeste mai mult
1060 vizualizari 19 May 2024 20:11 Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

La Craiova, pe arena care poartă numele lui Nicolae Mărășescu, a avut loc sâmbătă și duminică o importantă competiție de atletism - Campionatele Internaționale ale României, la startul căroa s-au aflat și câțiva sportivi câmpineni.

citeste mai mult
1399 vizualizari 19 May 2024 13:31 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Un meci de luptă ar fi sinteza partidei dintre Sportul Câmpina și CS Șotrile, care a avut loc duminică dimineață în cadrul Seriei Nord a Superligii B1 Prahova.

citeste mai mult
2617 vizualizari 19 May 2024 13:22 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață și s-a încheiat duminică.  Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV