CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Drepturile copilului”, o interesantă activitate educativă derulată la clasele pregătitoare de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”

- Social -

”Drepturile copilului”, o interesantă activitate educativă derulată la clasele pregătitoare de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”

Clasele pregătitoare reunite de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina, au desfășurat vineri, 19 ianuarie, o activitate educativă interactivă - ”Drepturile copilului”, invitat fiind Anca Onea - consilier juridic și consilier de dezvoltare personală.

De-a lungul unei ore de curs, copiii au putut vedea și asculta o poveste, la fiecare pas desprinzându-se povețe din care aceștia să înțeleagă mai ușor noțiunile de bază din drepturile copilului. Elevii au putut vedea și imagini care ilustrau povestea respectivă, cu concluziile sale, iar la final, din ”cutia fermecată” fiecare a avut parte de o mică surpriză, pentru a rămâne cu o amintire frumoasă de la prima lor oră privind drepturile copilului.
Cele două clase pregătitoare de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” din Câmpina sunt coordonate de profesor învățământ primar Delia Moldoveanu și profesor învățământ primar Mihaela Oprea.

 


19 Jan 2024 18:44 3792 vizualizari


Comentarii


504 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
291 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1560 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1021 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV