Terenul mutifuncțional de la Câmpina va fi acoperit cu un balon pe timpul iernii

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul primei rectificări a bugetului local al municipiului Câmpina după preluarea mandatului de către noii aleși, în urma alegerilor din 27 septembrie, principala preocupare a fost asigurarea cheltuielilor de funcționare pentru ultima parte a acestui an. Totuși, au mai fost și alte mici modificări, de altă natură decât de asigurare a funcționării.

Astfel, la Clubul Sportiv Câmpina, care are în administrare atât bazinul didactic de înot, cât și terenul sintetic de fotbal și terenul multifuncțional, au rămas din subvenția acordată de la bugetul local 100.000 lei, alocați inițial pentru secțiunea de funcționare. La solicitarea conducerii clubului, Consiliul Local a fost de acord cu realocarea acestei sume către secțiunea de dezvoltare și achiziționarea unui balon presostatic pentru terenul multifuncțional, ceea ce va permite folosirea sa și pe perioada iernii. Baloanele presostatice sunt folosite pentru acoperirea terenurilor sportive, având avantajul că nu necesită un cadrui metalic, ci sunt susținute de suprapresiunea aerului din interiorul acestuia prin intermediul unor dispozitive de ventilație și încălzire, putând și foarte ușor, în numai câteva ore, montat și demontat.
Terenul de sport multifuncțional a fost realizat în vara anului 2017 și a costat aproape 35.000 euro.

3892 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2528 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

374 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

144 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

571 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: