CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina Open MTB - finalul unei povești cu oameni minunați

- Actualitate -

Câmpina Open MTB - finalul unei povești cu oameni minunați

Fundația Romanian Angel Appeal anunță că, începând cu acest an, nu va mai organiza concursul de ciclism Câmpina Open MTB - Race for Autism. O veste deloc plăcută având în vedere faptul că această competiție de ciclism montan reprezenta unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive și caritabile organizate la Câmpina. Dar iată că organizatorii au decis să pună punct acestei povești frumoase și nu ne rămâne decât să le respectăm decizia, să le înțelegem motivele și să le mulțumim pentru cei opt ani de... Câmpina Open MTB. Vă prezentăm în continuare comunicatul de presă remis de Adelaide Tarpan, președintele Fundației Romanian Angel Appeal.

Dorim să anunțăm, cu părere de rău, că începând din acest an, Fundația Romanian Angel Appeal nu va mai organiza concursul de ciclism Câmpina Open MTB – Race for Autism, eveniment caritabil care s-a desfășurat timp de opt ani pe dealurile prahovene, la fiecare început de septembrie. Timp de opt ediții, din 2012 până în 2019, am reușit să îmbinăm armonios o cauză socială specială, sportul în natură, educația și voluntariatul. Beneficiind de o locație deosebită, un traseu frumos și variat, voluntari plini de inițiativă, Campina Open MTB va rămâne cu siguranță în amintirea amatorilor de MTB ca una dintre cele mai frumoase competiții sportive. 
Am învățat mult în acești ani ca echipă și am avut alături parteneri locali excepționali. Fără sprijinul Primăriei Câmpina și Consiliului Local, al Poliției Locale și Brigăzii Poliției Rutiere, fără jandarmii inimoși și voluntarii deosebiți ai Asociației Spitalul Voila și ai Centrului Sfânta Filofteia, fără sprijinul Ocolului Silvic și al Romsilva și fără suportul Parcului Soceram, nu am fi putut realiza, an de an, un eveniment unic în Câmpina. Iar fără susținerea  generoasă a partenerilor Lemet și OMV Petrom și a tuturor celor peste 50 de susținători constanți, nu am fi putut crește competiția de la an la an.
Mulțumim oamenilor minunați pe care i-am avut alături și care, dincolo de relația profesională și poziția instituțională, ne-au înconjurat cu atenția, grija și prietenia lor!
Sumele strânse din taxele de participare de la cele opt ediții Câmpina Open MTB, respectiv 191.415 lei, s-au reflectat în activități și mici proiecte adresate familiilor având copii cu autism din comunitate. Am organizat cursuri, am derulat campanii informative, am organizat excursii și tabere pentru copii cu tulburări de spectru autism și familiile acestora. Dar cea mai importantă realizare este deschiderea Centrului Glasul Autismului aparținând asociației cu același nume, centru dedicat terapiilor pentru copiii cu tulburări de spectru autist în Câmpina.
Am ajuns în acel punct în care, ca echipă, nu ne mai putem angaja în acest efort, oricât de frumos ar fi. Angajamentele în alte proiecte personale și profesionale ne ocupă din ce în ce mai mult timp și am simțit nevoia să explorăm lucruri noi, în alte direcții. Vă asigurăm, însă, de faptul că nu vom părăsi comunitatea. Centrul Glasul Autismului este un vis devenit realitate al Câmpina Open MTB și vom continua să susținem activitatea lui prin alte proiecte. Vom continua să lucrăm în proiectele noastre cu voluntarii pe care i-am văzut crescând, an de an, și care ne sunt foarte aproape și foarte dragi. Câmpina Open MTB va rămâne mereu o bucată frumoasă din sufletul nostru și, sperăm noi, și din sufletul tuturor celor care au participat la competiție, fie s-au implicat în organizarea evenimentului de-a lungul timpului. Și pentru toți acești opt ani plini de magie, VĂ MULȚUMIM!


03 Feb 2020 19:11 3198 vizualizari


Comentarii






  • 03.02.2020 20:32 Florin Moment în care ar fi fost frumos ca autoritățile sa ia atitudine și sa continue aceasta tradiție.
995 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1956 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2176 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV