CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Punctaje între 54 și 93 puncte pentru candidații declarați admiși la Școala de Poliție din Câmpina. Departajarea celor cu punctaj minim s-a făcut pe baza mediei de la bacalaureat

- Actualitate -

Punctaje între 54 și 93 puncte pentru candidații declarați admiși la Școala de Poliție din Câmpina. Departajarea celor cu punctaj minim s-a făcut pe baza mediei de la bacalaureat

Cel mai mare punctaj la proba scrisă (93 puncte) pentru admiterea la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina l-a obținut un candidat din județul Argeș - Ioan Deaconu, iar între primii zece admiși se numără patru băieți și șase fete. Punctajul minim cu care s-a intrat la această sesiune de admitere este de 54 puncte și a fost obținut de 90 de candidați. Doar patru dintre ei au fost declarați admiși, în limita locurilor disponibile, departajarea făcându-se pe baza mediei de la bacalaureat.

Rezultatele la proba scrisă au fost afișate în această dimineață, în jurul orei 4.45, după corectarea tuturor lucrărilor la testarea scrisă și întocmirea listelor de clasificare a candidaților în ordinea descrescătoare punctajelor obținute. Potrivit datelor postate pe site-ul Școlii de Poliție, cele 1.300 de locuri pentru agenți de poliție în structurile IGPR, la sesiunea ianuarie 2018, au fost ocupate astfel:
- 1.281 candidați - punctaje între 54 și 93 puncte
- 9 candidați romi - punctaje între 59 și 92 puncte
- 10 candidați de la alte minorități - punctaje între 50 și 61 puncte
Contestațiile se depun în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, iar rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi afișate la sediul instituției și vor fi postate pe site-ul acesteia în alte 24 de ore de la finalizarea depunerii contestațiilor, deci cel târziu marți dimineață, la ora 4.45. Candidații declarați admiși vor începe cursurile pe 29 ianuarie, iar durata de școlarizare este de un an.
Vă reamintim că aceasta a fost prima sesiune de iarnă pentru admiterea la Școala de Poliție. De asemenea, este prima admitere la care nu au mai existat criteriile legate de înălțime și de limita maximă de vârstă. Pentru cele 1.300 locuri scoase la concurs s-au înscris inițial 10.404 candidați. După verificarea dosarelor și testarea psihologică, au rămas în cursă 6.152 candidați, iar dintre aceștia, 5.800 s-au prezentat la Câmpina pentru a participa la concursul de admitere. 3.850 candidați au trecut cu bine de probele eliminatorii (contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice) și au susținut proba scrisă (test grilă la limba română și o limbă străină).

Rezultate complete admitere ianuarie 2018

Candidați romi

Candidați alte minorități


21 Jan 2018 08:57 11608 vizualizari


Comentarii


348 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
627 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2848 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1103 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV