CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă două victorii pentru micuțele handbaliste de la CS Câmpina în Campionatul Municipiului București

- Sport -

Încă două victorii pentru micuțele handbaliste de la CS Câmpina în Campionatul Municipiului București

Grupa mai mică de fete de la Secția de Handbal a CS Câmpina, condusă de antrenorul Denisa Toma, a jucat duminică alte două partide în cadrul Campionatului Municipiului București.

Câmpinencele au reușit încă două victorii: 18-2 cu CS Creativ București și 9-8 cu Unirea Dobroești.
Denisa Toma a folosit în cele două partide următorul lot de jucătoare: Iris Ana Maria Mareș, Timeea Alexandra Popa, Daria Andreea Tudorache, Teodora Ungureanu, Andreea Simona Achim, Antonia Ioana Toporaș, Alexandra Mihaela Frîncu, Sonia Elena Olteanu, Mara Ioana Dumitrache, Mara Ioana Apetre, Elena Miruna Ion, Sabina Ioana Drăgan, Sofia Boacă, Karina Ioana Broșteanu, Mara Alexandra Dragomir, Alice Gabriela Penghea, Delia Maria Petcu, Andreea Maria Safta, Anna Lara Gugiu, Raluca Duță.


13 Nov 2022 22:47 2433 vizualizari


Comentarii


3077 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1248 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1201 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
986 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV