Copiii de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina au colindat la... Poliția Municipală

Actualitate (Categoria articolului)

Este o tradiție pentru Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina ca în fiecare an, pe data de 23 decembrie, să colinde orașul în lung și-n lat. Acum, pentru al zecelea an consecutiv al acestei frumoase tradiții, copiii de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” au poposit la Poliția Municipală Câmpina.

Elevii de la clasa pregătitoare și de la clasa a V-a, coordonați de profesoarele Georgiana Andrei-Bunea și Ștefania Dimache, au adus emoții și bucurii la Poliția Municipiului Câmpina în seara de 23 decembrie. Copiii au fost întâmpinați cu bucurie de către întreaga echipă de serviciu, în frunte cu comandantul Iulian Stanciu.
”Colindul este bucuria Crăciunului. Prin colindul lor, copiii oferă gazdelor retrăirea emoțiilor și sentimentelor din propria copilărie, când și ei mergeau să colinde. Colindele fac parte intrinsecă din universul copilăriei fericite, de poveste, lipsită de griji, care unește jocul cu seriozitatea”, ne-a declarat profesor Georgiana Andrei-Bunea cu referire la această frumoasă tradiție a uneia dintre școlile de prestigiu din Câmpina.

2849 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

306 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.