Liga Elitelor, under 15: CS Câmpina - Petrolul Ploiești 0-6

Sport (Categoria articolului)

Echipa de juniori sub 15 ani a CS Câmpina, înscrisă în cadrul Campionatului Național Liga Elitelor, a revenit în fața propriilor suporteri, unde a întâlnit formația Petrolul Ploiești, într-un joc disputat duminică dimineață pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.

Câmpinenii au început jocul destul de timorat, o primă greșeală de marcaj în defensivă permițând oaspeților să deschidă scorul încă din primele minute ale partidei. În final, ploieștenii s-au impus cu scorul de 6-0. Cu toate acestea, elevii lui Roberto Opatchi au avut o evoluția bună, jucând în multe momente de la egal la egal cu adversarii lor și chiar având momente în care au fost mai buni. Câmpinenii plătesc în continuare tribut diferenței de vârstă, care atrage și diferența de forță fizică. Dar cu răbdare, cu tact, păstrând încrederea în rândurile tinerilor jucători, antrenorul Roberto Opatchi are șansa ca în câțiva ani să formeze o echipă redutabilă.
La fluierul arbitrului ploieștean Ovidiu Oprea, CS Câmpina a aliniat următoarea formulă de joc: Borș - Popescu, Enescu, Luncă, Gherghiceanu - Manea, Constantinescu, Lupea, Oancea - Frusina, Bădicu. Au mai jucat: Ibrahim, Dulamă, Petrescu, Berza.
Etapa viitoare, deja prima a returului, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația MX Pro Academy Ploiești, cea care în tur se impunea cu scorul de 6-1.

2615 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

980 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.

Alte stiri recente

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

889 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.