CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Serbările Toamnei 2017. Deschiderea oficială a făcut din Câmpina orașul cu cei mai mulți politicieni pe metru pătrat

- Eveniment -

Serbările Toamnei 2017. Deschiderea oficială a făcut din Câmpina orașul cu cei mai mulți politicieni pe metru pătrat

Nu credem că am văzut vreodată atât de mulți oameni politici la un eveniment public din Câmpina. Și nu, nu au venit în scopuri electorale, ci de dragul câmpinenilor, cum a dat asigurări primarul Horia Tiseanu atunci când oficialitățile au urcat pe scenă. Așadar, stimați câmpineni, iată că de dragul dvs. și numai de dragul dvs. au venit la "Serbările Toamnei" senatori, deputați, miniștri, conducerea județului, consilieri și lideri de partide. Doar dvs. ați cam lipsit de la deschiderea oficială a festivalului.

Avem a X-a ediția a Festivalului "Serbările Toamnei". O ediția aniversară, lucru demonstrat astfel: mai multe oficialități decât de obicei și... schimbarea orei de deschidere de la 11.00 la 13.00, o idee absolut neinspirată. Iar pentru ca oficialitățile să nu treacă prin fum, iar pozele să iasă bine, comercianților li s-a interzis să încingă grătarele înaintea paradei. Unii au mai trecut peste interdicție, la insistențele cetățenilor care stăteau la rând sau se așezaseră deja la mese. Au existat și aplauze, dar pentru motocicliștii de la "Roata de foc", băieții aceia minunați, care donează sânge de două ori pe an pentru spitalele din Prahova și care organizează diverse campanii sociale, și pentru Ansamblul Folcloric "Ghiocelul", copii frumoși, talentați și premiați peste tot pe unde se duc, în țară și străinătate. Ca de obicei, oficialitățile au încheiat parada. (video)

Multe oficialități, după cum spuneam, venite în grupuri organizate, pe partide (PNL, PSD, ALDE, PMP). Grup numeros din partea PSD, destul de numeros din partea ALDE, rezonabil din partea PMP și foarte "subțire" din partea PNL. Practic, doar președintele liberalilor a venit de la Ploiești pentru a fi alături de câmpineni, ne referim desigur la Iulian Dumitrescu. Vom încerca să-i enumerăm pe cei prezenți, măcar pe cei mai importanți:
- Teodor Meleșcanu, senator ALDE, ministru de Externe (și nu ministrul Apărării Naționale, așa cum l-a prezentat primarul Tiseanu, în mod cert din cauza emoțiilor care-l copleșeau), senatorul PNL Iulian Dumitrescu, deputații PSD Rodica Paraschiv, Laura Moagher și Andrei Nicolae, deputatul PMP Cătălina Bozianu, prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea, vicepreședinții Consiliului Județean Prahova - Ludmila Sfârloagă și Vasile Pătrașcu, consilierul județean Rodica Papuc și mulți alții. 
- Primarul Horia Tiseanu (care a gafat mai mult ca niciodată, de parcă ar fi la primul mandat, iar unele gafe au fost chiar jenante), viceprimarul Adrian Pițigoi, administratorul public Remus Bădulescu, aproape jumătate din Consiliul Local Câmpina, angajați din Primărie și de la instituțiile subordonate.
- Au participat, de asemenea, primarul din Cimișlia (Republica Moldova) - Gheorghe Răileanu și vicepreședintele Raionului Cimișlia - Iurie Răileanu. După cum bine știți, Câmpina este înfrățită cu Cimișlia.
Discursurile oficialităților le puteți urmări video și chiar merită. Despre premierea elevilor olimpici, a sportivilor cu rezultate deosebite și a copiilor implicați în proiectul "Câmpina în culori" vom scrie separat.


17 Sep 2017 12:33 11877 vizualizari


Comentarii


  • 19.09.2017 13:55 Mihai Ce conducatori a avut Campina...cand era un centru cultural si economic reprezentativ,al doilea oras mediu puternic industrializat din Romania.Cu mai multe locuri de munca decat numarul de locuitori.Acum adus la un nivel de subdezvoltare evident.Cu multi oameni aflati la limita subzistentei,altii parasind orasul in cautarea unui trai mai bun....Iata cum nici acum,cand primarul HL Tiseanu este trimis in judecata pentru multe infractiuni,abuzuri,ilegalitati,etc,dovedeste acelasi tupeu,impreuna cu alti politicieni din anturajul sau,ce se folosesc de imaginea sportivilor,a elevilor olimpici,etc.pentru a cumpara(tot din banii publici) bunavointa alegatorilor pentru viitoarele alegeri.Acesti politicieni nu spun nimic despre diversele nemultumiri ale campinenilor,Multi si-ar fi dorit politicieni care sa actioneze in interesul public ci nu al Dlor.Si-ar fi dorit o Sala a sporturilor (cu tribuna pentru spectatori).Un Stadion multifunctional,pentru mai multe discipline sportive.Un Club sportiv destinat cu adevarat valorilor sportive ale municipiului ci nu servind intereselor de grup politic.Un Buget public destinat si folosit numai in interesul sportului.ci nu al intereselor politice.Asa cum campinenii ar dori se se stie ca in Campina nu exista un post de televiziune si macar un ziar cinstit,ci nu ca cel controlat de consilierul Florin Fratila.Cel care a acaparat suspect si nemeritat domeniul sportiv.Domeniu foarte important pentru sanatatea publica,pentru educatie,relaxare,socializare,etc.De asemenea campinenii vor sa stie de ce nici 5% din copii,tinerii si amatorii de sport din Campina nu au acces la practicarea sportului in mod gratuit.Nu se stie ca aceasta institutie Casa Tineretului Campina este goala,"confiscata"de catre un grup de politicieni,in timp ce copii,tinerii si unii dintre cei mai valorosi sportivi ai municipiului Campina se antreneaza pe maidane,in conditii inumane,sacrificandu-si copilaria,banii parintilor si sanatatea,furanduli-se drepturile legitime si nemediatizati,de catre mass-media si politicienii locali.In timp ce acestia si antrenorii lor reprezinta Campina,Prahova si Romania la competitii internationale importante.Cine a hotarat interzicerea competitiilor de motocros si concesionarea unicului Loc de Agrement al campinenilor,de pe platoul Muscel?.Cine continua sa-l umileasca pe antrenorul Mircea Hagianu,stiut fiind faptul ca acesta a asigurat posibilitatea multor generatii de tineri fotbalisti sa practice sportul,atat de necesar in contextul actual...Politicienii locali,probabil,considera ca odata cu "cosmetizarea"celor doua lacuri,aparitia acestui minibazin de inot si un teren de fotbal,cu gazon artificial,au rezolvat problema relaxarii si a infrastructurii sportului campinean.In timp ce cunoscatorii fenomenului sportiv stiu ca nici 5% dintre copii,tineri si amatori de sport,din Campina,nu se pot bucura de privilegiile conferite de legile nationale si internationale...
  • 18.09.2017 21:07 Maria Vaaai de mine! Tiseanu e complet senil!
  • 17.09.2017 21:50 Simona După deschidere unde s-au distrat oficialitățile? Adică masa si dansul?
  • 17.09.2017 19:12 Statescu Dumitru Buna ziua, M-as bucura si eu de Serbarile Toamnei dar odata cu toamna or sa vina ploile iar strada mea "cu un singur bec" e tot plina de gropi si fara canalizare.Asfaltul ar fi un lux, pentru care noi , cei de pe strada Buciumului din cartier Voila , evident , nu suntem inca pregatiti. Poate raman ceva bani si de lucrari edilitare nu s-or risipi toti pe sarbatori....
  • 17.09.2017 14:02 Dan Dispersați, fără să știe unul de celălalt, dar voit cred, liberalii l-au boicotat pe profesor inginer primar Tiseanu.
  • 17.09.2017 13:57 Cosmin M-ati incitat si am stat sa urmaresc integral filmuletul cu discursuri. Va multumesc! Nu am mai ras asa de pe vremea emisiunii "Cascadorii rasului"! Daca duceti filmuletul la un psihiatru, cred ca diagnosticul pe care i l-ar pune lui Tiseanu este senilitate! Nu se poate! Atat de penibil!
  • 17.09.2017 12:57 Alex Tot aceleasi chestii de 4-5 ani incoace. Nu aduce nimic nou? :)
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
857 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
1525 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
948 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
865 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV