A fost anunțat numele noului director interimar al Pieței Centrale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Demisia lui Marian Nistor din funcția de director al Serviciului de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina a lăsat, așa cum era firesc, un gol. Anunțată la 1 august 2022, demisia și-a produs efecte după expirarea perioadei de 30 zile, astfel că de la 1 septembrie, Piața Câmpina a rămas fără director.

Vineri, 2 septembrie, la ora 11.00, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a susținut o declarație de presă, chiar la sediul administrativ al Pieței. Cu acest prilej a anunțat numele noului director interimar. Este vorba de Angela Vlad, cea care a lucrat și până acum la acest serviciu în funcția de contabil.
Deocamdată, nu se știe exact perioada pe care va fi asigurat interimatul, Consiliul Local urmând a decide ce va face mai departe cu Piața - o păstrează așa cum este în prezent, iar în aceste condiții va trebui organizat un concurs pentru ocuparea funcției de director, sau va fi readus în discuție proiectul ceva mai vechi al primarului Moldoveanu de mutare a Pieței în subordinea unui serviciu din cadrul Primăriei. Vom vedea.
Până atunci, odată cu declarația de presă prin care a anunțat numele noului director interimar, primarul Alin Moldoveanu a prezentat fragmente dintr-un raport, cu acuze foarte dure la adresa fostului director al Pieței și cu o serie de conotații politice extrem de interesante. Vom reveni în scurt timp cu declarația primarului Moldoveanu și acuzele lansate.

2614 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Fratila Olimpia 02.09.2022 13:20 Ce facem cu targurile pe care le-ati desfintat ?

Actualitate

1577 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1717 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.