CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

David Borș, portarul echipei de juniori a CS Câmpina, aproape să câștige ”Bătălia portarilor 2024”

- Sport -

David Borș, portarul echipei de juniori a CS Câmpina, aproape să câștige ”Bătălia portarilor 2024”

”Bătălia portarilor” este o întrecere organizată anual de "Mănuși online", la ediția din acest an, la categoria 13-14 ani fiind înscris și portarul echipei de juniori a CS Câmpina, David Borș, antrenat de Roberto Opațchi.

Competiția a avut loc la București, la categoria 13-14 ani înscriindu-se 34 de portari de la cluburi din întreaga țară. Partidele au însemnat dispute între câte doi portari, fiecare trăgând la poartă celuilalt, pe parcursul a două reprize de câte două minute fiecare.
David Borș a jucat în nouă partide, din care a câștigat șapte și a pierdut două. Departajarea s-a făcut ținându-se cont de numărul golurilor marcare și numărul paradelor. Astfel, în urma rezultatelor, David Borș s-a clasat pe un foarte bun loc doi, o performanță deosebită, un pas important în definirea viitoarei sale cariere.
Vă reamintim, în urmă cu doi ani, prezent în echipa antrenată de Roberto Opatchi la un turneu în Grecia, David Borș a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Așadar, sunt toate premizele pentru ca numele lui David Borș să se impună curând ca un portar valoros.


12 May 2024 21:47 2428 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1118 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
603 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
861 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV