CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă jumătate de an cu Eliro... Consiliul Local Câmpina a prelungit contractul pentru transport public local

- Actualitate -

Încă jumătate de an cu Eliro... Consiliul Local Câmpina a prelungit contractul pentru transport public local

Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate la nivelul municipoiului Câmpina expiră pe 31 octombrie 2022. În aceste condiții, Consiliul Local Câmpina a aprobat în cadrul ședinței ordinare de la finalul lunii octombrie prelungirea cu încă șase luni a acestui contract.

Proiectul este inițiat de Comisia economică a Consiliului Local - Bogdan Ene, Costel Filip, Cosmin Raț, Florin Marcu și Roxana Gheorghe - și principalul argument pentru prelungirea sa a fost următorul: ”având în vedere că la acest moment procedura de atribuire a unui nou contract de delegare a gestiunii serviciului este în desfășurare, pentru asigurarea continuității serviciului de transport public local în municipiul Câmpina și pentru evitarea unei perturbări a acestuia este necesară prelungirea valabilității contractului existent”.
Actualul contract cu societatea Eliro, care datează din aprilie 2015 a fost deja prelungit cu doi ani și jumătate, în aprilie 2020, existând posibilitatea legală de prelungire a contractului inițial cu încă doi ani. Consiliul Local Câmpina a aprobat în unanimitate prelungirea acestui contract pentru transport public local cu încă jumătate de an.


30 Oct 2022 16:41 2949 vizualizari


Comentarii


  • 27.04.2023 10:56 Răducu Alin Nu aveți așteptări de la această firma.Soferii efectiv atat pe Băicoi,Gara ,Muscel,Voila jignesc călătorii.Daca patronilor le convine și așa sunt instruiți angajații orașul e pe drumul cel bun.Si starea mașinilor sub orice critica
  • 01.11.2022 13:18 Călător dezamagit Este firma fraților Bercaroiu-Victor și Cătălin. Mai e o octogenar elvețian a, un profesor de sport, și niște șoferi de ocazie. În total vreo 9 pe ciolan. Și simpatizanți ai PSD. Eu unu as vrea sa vina Codreanu de la Brașov sau Dst. Au și câteva autobuze bune ăștia de la Eliro dar le baga pe Băicoi. Căutați pe net cum îl înjurau pe Tiseanu șoferii Eliro și cel numit 10% le dădea miliardu subvenție. Ca asa i în politica. Și câinele nu pleacă dus de la măcelărie decât satul.
  • 31.10.2022 17:48 Rammstein Este o rușine acest transport în comun din câmpina!... Oare serviciul de specialitate din primărie a văzut ce rable circula prin oraș?... Cine-i în spatele acestei firme de 2 bani...?.. Alo domnilor consilieri locali și dle primar, de ce nu circula în weekend transportul în comun ?.. De ce nu verificați orarul acestor nenorociți?... Vă place să umpleti orașul cu locomotive aduse din occident ale ... și interopilor din mahalale bucureștiului ...
  • 30.10.2022 18:54 Stan Crael Arnee Primarul ăsta știe unde merge, la ce oră, în ce localitate din toate stațiile de autobuz din Câmpina??? Eu sigur nu mă descurc. O fi așa greu să afișezi un program pentru fiecare autobuz, microbuz și direcția unde merge din fiecare stație..
474 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
1083 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
273 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
554 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV