Încă jumătate de an cu Eliro... Consiliul Local Câmpina a prelungit contractul pentru transport public local

Actualitate (Categoria articolului)

Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate la nivelul municipoiului Câmpina expiră pe 31 octombrie 2022. În aceste condiții, Consiliul Local Câmpina a aprobat în cadrul ședinței ordinare de la finalul lunii octombrie prelungirea cu încă șase luni a acestui contract.

Proiectul este inițiat de Comisia economică a Consiliului Local - Bogdan Ene, Costel Filip, Cosmin Raț, Florin Marcu și Roxana Gheorghe - și principalul argument pentru prelungirea sa a fost următorul: ”având în vedere că la acest moment procedura de atribuire a unui nou contract de delegare a gestiunii serviciului este în desfășurare, pentru asigurarea continuității serviciului de transport public local în municipiul Câmpina și pentru evitarea unei perturbări a acestuia este necesară prelungirea valabilității contractului existent”.
Actualul contract cu societatea Eliro, care datează din aprilie 2015 a fost deja prelungit cu doi ani și jumătate, în aprilie 2020, existând posibilitatea legală de prelungire a contractului inițial cu încă doi ani. Consiliul Local Câmpina a aprobat în unanimitate prelungirea acestui contract pentru transport public local cu încă jumătate de an.

2297 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stan Crael Arnee 30.10.2022 18:54 Primarul ăsta știe unde merge, la ce oră, în ce localitate din toate stațiile de autobuz din Câmpina??? Eu sigur nu mă descurc. O fi așa greu să afișezi un program pentru fiecare autobuz, microbuz și direcția unde merge din fiecare stație..
  • Rammstein 31.10.2022 17:48 Este o rușine acest transport în comun din câmpina!... Oare serviciul de specialitate din primărie a văzut ce rable circula prin oraș?... Cine-i în spatele acestei firme de 2 bani...?.. Alo domnilor consilieri locali și dle primar, de ce nu circula în weekend transportul în comun ?.. De ce nu verificați orarul acestor nenorociți?... Vă place să umpleti orașul cu locomotive aduse din occident ale ... și interopilor din mahalale bucureștiului ...
  • Călător dezamagit 01.11.2022 13:18 Este firma fraților Bercaroiu-Victor și Cătălin. Mai e o octogenar elvețian a, un profesor de sport, și niște șoferi de ocazie. În total vreo 9 pe ciolan. Și simpatizanți ai PSD. Eu unu as vrea sa vina Codreanu de la Brașov sau Dst. Au și câteva autobuze bune ăștia de la Eliro dar le baga pe Băicoi. Căutați pe net cum îl înjurau pe Tiseanu șoferii Eliro și cel numit 10% le dădea miliardu subvenție. Ca asa i în politica. Și câinele nu pleacă dus de la măcelărie decât satul.

Actualitate

754 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1351 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

14 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.