Încă jumătate de an cu Eliro... Consiliul Local Câmpina a prelungit contractul pentru transport public local

Actualitate (Categoria articolului)

Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate la nivelul municipoiului Câmpina expiră pe 31 octombrie 2022. În aceste condiții, Consiliul Local Câmpina a aprobat în cadrul ședinței ordinare de la finalul lunii octombrie prelungirea cu încă șase luni a acestui contract.

Proiectul este inițiat de Comisia economică a Consiliului Local - Bogdan Ene, Costel Filip, Cosmin Raț, Florin Marcu și Roxana Gheorghe - și principalul argument pentru prelungirea sa a fost următorul: ”având în vedere că la acest moment procedura de atribuire a unui nou contract de delegare a gestiunii serviciului este în desfășurare, pentru asigurarea continuității serviciului de transport public local în municipiul Câmpina și pentru evitarea unei perturbări a acestuia este necesară prelungirea valabilității contractului existent”.
Actualul contract cu societatea Eliro, care datează din aprilie 2015 a fost deja prelungit cu doi ani și jumătate, în aprilie 2020, existând posibilitatea legală de prelungire a contractului inițial cu încă doi ani. Consiliul Local Câmpina a aprobat în unanimitate prelungirea acestui contract pentru transport public local cu încă jumătate de an.

2858 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stan Crael Arnee 30.10.2022 18:54 Primarul ăsta știe unde merge, la ce oră, în ce localitate din toate stațiile de autobuz din Câmpina??? Eu sigur nu mă descurc. O fi așa greu să afișezi un program pentru fiecare autobuz, microbuz și direcția unde merge din fiecare stație..
  • Rammstein 31.10.2022 17:48 Este o rușine acest transport în comun din câmpina!... Oare serviciul de specialitate din primărie a văzut ce rable circula prin oraș?... Cine-i în spatele acestei firme de 2 bani...?.. Alo domnilor consilieri locali și dle primar, de ce nu circula în weekend transportul în comun ?.. De ce nu verificați orarul acestor nenorociți?... Vă place să umpleti orașul cu locomotive aduse din occident ale ... și interopilor din mahalale bucureștiului ...
  • Călător dezamagit 01.11.2022 13:18 Este firma fraților Bercaroiu-Victor și Cătălin. Mai e o octogenar elvețian a, un profesor de sport, și niște șoferi de ocazie. În total vreo 9 pe ciolan. Și simpatizanți ai PSD. Eu unu as vrea sa vina Codreanu de la Brașov sau Dst. Au și câteva autobuze bune ăștia de la Eliro dar le baga pe Băicoi. Căutați pe net cum îl înjurau pe Tiseanu șoferii Eliro și cel numit 10% le dădea miliardu subvenție. Ca asa i în politica. Și câinele nu pleacă dus de la măcelărie decât satul.
  • Răducu Alin 27.04.2023 10:56 Nu aveți așteptări de la această firma.Soferii efectiv atat pe Băicoi,Gara ,Muscel,Voila jignesc călătorii.Daca patronilor le convine și așa sunt instruiți angajații orașul e pe drumul cel bun.Si starea mașinilor sub orice critica

Actualitate

2597 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

380 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

146 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

579 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: