Încă jumătate de an cu Eliro... Consiliul Local Câmpina a prelungit contractul pentru transport public local

Actualitate (Categoria articolului)

Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate la nivelul municipoiului Câmpina expiră pe 31 octombrie 2022. În aceste condiții, Consiliul Local Câmpina a aprobat în cadrul ședinței ordinare de la finalul lunii octombrie prelungirea cu încă șase luni a acestui contract.

Proiectul este inițiat de Comisia economică a Consiliului Local - Bogdan Ene, Costel Filip, Cosmin Raț, Florin Marcu și Roxana Gheorghe - și principalul argument pentru prelungirea sa a fost următorul: ”având în vedere că la acest moment procedura de atribuire a unui nou contract de delegare a gestiunii serviciului este în desfășurare, pentru asigurarea continuității serviciului de transport public local în municipiul Câmpina și pentru evitarea unei perturbări a acestuia este necesară prelungirea valabilității contractului existent”.
Actualul contract cu societatea Eliro, care datează din aprilie 2015 a fost deja prelungit cu doi ani și jumătate, în aprilie 2020, existând posibilitatea legală de prelungire a contractului inițial cu încă doi ani. Consiliul Local Câmpina a aprobat în unanimitate prelungirea acestui contract pentru transport public local cu încă jumătate de an.

2705 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stan Crael Arnee 30.10.2022 18:54 Primarul ăsta știe unde merge, la ce oră, în ce localitate din toate stațiile de autobuz din Câmpina??? Eu sigur nu mă descurc. O fi așa greu să afișezi un program pentru fiecare autobuz, microbuz și direcția unde merge din fiecare stație..
  • Rammstein 31.10.2022 17:48 Este o rușine acest transport în comun din câmpina!... Oare serviciul de specialitate din primărie a văzut ce rable circula prin oraș?... Cine-i în spatele acestei firme de 2 bani...?.. Alo domnilor consilieri locali și dle primar, de ce nu circula în weekend transportul în comun ?.. De ce nu verificați orarul acestor nenorociți?... Vă place să umpleti orașul cu locomotive aduse din occident ale ... și interopilor din mahalale bucureștiului ...
  • Călător dezamagit 01.11.2022 13:18 Este firma fraților Bercaroiu-Victor și Cătălin. Mai e o octogenar elvețian a, un profesor de sport, și niște șoferi de ocazie. În total vreo 9 pe ciolan. Și simpatizanți ai PSD. Eu unu as vrea sa vina Codreanu de la Brașov sau Dst. Au și câteva autobuze bune ăștia de la Eliro dar le baga pe Băicoi. Căutați pe net cum îl înjurau pe Tiseanu șoferii Eliro și cel numit 10% le dădea miliardu subvenție. Ca asa i în politica. Și câinele nu pleacă dus de la măcelărie decât satul.
  • Răducu Alin 27.04.2023 10:56 Nu aveți așteptări de la această firma.Soferii efectiv atat pe Băicoi,Gara ,Muscel,Voila jignesc călătorii.Daca patronilor le convine și așa sunt instruiți angajații orașul e pe drumul cel bun.Si starea mașinilor sub orice critica

Actualitate

1066 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

606 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

188 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.