CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Lungu a câștigat proba de aruncarea discului și Trofeul ”Lia Manoliu” la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, de la Craiova

- Sport -

Andreea Lungu a câștigat proba de aruncarea discului și Trofeul ”Lia Manoliu” la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, de la Craiova

În acest week-end, la Craiova se desfășoară Campionatele Internaționale de Atletism ale României. La start se află și mai muilți sportivi câmpineni, chiar dacă - din motive pe care nu le mai reamintim acum și aici - unii dintre ei nu mai reprezintă vreun club din Câmpina.

Este și cazul sportivei Andreea Lungu, antrenată de Mihaela Marin, care este legitimată acum la CSM Brașov. Andreea a câștigat porba de aruncarea discului, dar și Trofeul ”Lia Manoliu”, pentru cea mai bună performanță feminină din concurs.
De asemenea, Marius Vasile, un alt fost sportiv câmpinean, legitimat acum tot la CSM Brașov și care se pregătește tot sub coordonarea antrenoarei Mihaela Marin, a obținut două clasări pe podium- bronz în probele de aruncarea discului și aruncarea greutății.


05 Jun 2022 08:54 3855 vizualizari



Comentarii






326 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1870 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2186 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2027 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV