Cursanții de la ”Atelierul Actorului” din Câmpina au vizitat studiourile ”Castel Film” de la Izvorani

Eveniment (Categoria articolului)

Despre cursanții de la ”Atelierul Actorului”, CâmpinaTV.ro a mai scris. O inițiativă a actorului Cătălin Paraschiv, stabilit la Câmpina, prin care se oferă cursuri de actorie celor interesați. Mulți copii, dar și adulți s-au înscris la aceste cursuri, iar tuturor cursanților, Cătălin Paraschiv le-a oferit sâmbătă, 12 martie 2022, o surpriză - vizitarea studiourilor ”Castel Film” de la Izvorani.

Aproape 40 de cursanți, unii dintre ei cu părinți sau bunici, au participat la această inedită excursie, pentru că, în condițiile în care aceste studiouri nu sunt deschise publicului larg, este o ocazie pe care s-ar putea să o ai doar o dată în viață să vizitezi un astfel de loc. Toți cei prezenți s-au bucurat să vadă studiouri și platouri unde s-au filmat producții celebre. Pentru că, peste 100 de filme internaționale au fost filmate aici, în parteneriat cu studiouri celebre dintre care amintim doar Warner Bros., Paramount, Miramax, Focus Features, Sony Pictures, HBO sau ABC Network.
Aici, la "Castel Film" se află cel mai mare studio din Uniunea Europeană, studioul 5, care are peste 3.500 mp și numeroase facilități incredibile, inclusiv un bazin pentru filmări subacvatice. Dacă studiourile pentru interioare au fost mai puțin spectaculoase, poate cu excepția celui care imită o biserică, în schimb, platourile în aer liber au făcut furori și toți vizitatorii au realizat fotografie după fotografie. Iar cele mai spectaculoase au fost decorul western, unde s-a filmat ”Cold Mountain”, probabil cel mai celebru film turnat aici, în anul 2002, Nicole Kidman în distribuție, și ”Strada Londoneză”, al doilea decor realizat aici pentru un film din seria Sherlock Holmes, decor care la momentul vizitei cursanților de la Câmpina căpătase tentă americană.
Alături de cursanții  de la ”Atelierul Actorului”, printre vizitatori s-a numărat și o familie din Ucraina, mai exact din Odesa. O mamă (profesoară de matematică) și fiul ei, fugiți din calea războiului care se desfășoară la nord și est de granițele României. Sunt găzduiți de familia Paraschiv și, în ciuda situației lor grele, cei doi s-au bucurat de câteva momente unice, care le-au mai alungat gândurile negre despre ceea ce au lăsat acasă.
”Încheiem o zi superbă după o vizită la studiourile Castel Film, organizată de Atelierul Actorului. Vreau să mulțumesc sponsorilor noștri - Kaya Tour, spălătoria Car Race Wash și celor de la Coffe 2 go, care ne-au ajutat să facem această excursie. Din câte am observat, copiii au fost foarte încântați și nu numai ei, pentru că o asemenea ocazie poate se ivește o dată în viață pentru cei care nu lucrează în domeniu. Sper că le-a plăcut tuturor și sper ca această zi să lase un ecou în sufletele noastre”, ne-a declarat Cătălin Paraschiv, la întoarcerea de la studiourile Castel Film, de la Izvorani.

5698 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

922 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

1729 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

Alte stiri recente

634 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

805 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.