Cursanții de la ”Atelierul Actorului” din Câmpina au vizitat studiourile ”Castel Film” de la Izvorani

Eveniment (Categoria articolului)

Despre cursanții de la ”Atelierul Actorului”, CâmpinaTV.ro a mai scris. O inițiativă a actorului Cătălin Paraschiv, stabilit la Câmpina, prin care se oferă cursuri de actorie celor interesați. Mulți copii, dar și adulți s-au înscris la aceste cursuri, iar tuturor cursanților, Cătălin Paraschiv le-a oferit sâmbătă, 12 martie 2022, o surpriză - vizitarea studiourilor ”Castel Film” de la Izvorani.

Aproape 40 de cursanți, unii dintre ei cu părinți sau bunici, au participat la această inedită excursie, pentru că, în condițiile în care aceste studiouri nu sunt deschise publicului larg, este o ocazie pe care s-ar putea să o ai doar o dată în viață să vizitezi un astfel de loc. Toți cei prezenți s-au bucurat să vadă studiouri și platouri unde s-au filmat producții celebre. Pentru că, peste 100 de filme internaționale au fost filmate aici, în parteneriat cu studiouri celebre dintre care amintim doar Warner Bros., Paramount, Miramax, Focus Features, Sony Pictures, HBO sau ABC Network.
Aici, la "Castel Film" se află cel mai mare studio din Uniunea Europeană, studioul 5, care are peste 3.500 mp și numeroase facilități incredibile, inclusiv un bazin pentru filmări subacvatice. Dacă studiourile pentru interioare au fost mai puțin spectaculoase, poate cu excepția celui care imită o biserică, în schimb, platourile în aer liber au făcut furori și toți vizitatorii au realizat fotografie după fotografie. Iar cele mai spectaculoase au fost decorul western, unde s-a filmat ”Cold Mountain”, probabil cel mai celebru film turnat aici, în anul 2002, Nicole Kidman în distribuție, și ”Strada Londoneză”, al doilea decor realizat aici pentru un film din seria Sherlock Holmes, decor care la momentul vizitei cursanților de la Câmpina căpătase tentă americană.
Alături de cursanții  de la ”Atelierul Actorului”, printre vizitatori s-a numărat și o familie din Ucraina, mai exact din Odesa. O mamă (profesoară de matematică) și fiul ei, fugiți din calea războiului care se desfășoară la nord și est de granițele României. Sunt găzduiți de familia Paraschiv și, în ciuda situației lor grele, cei doi s-au bucurat de câteva momente unice, care le-au mai alungat gândurile negre despre ceea ce au lăsat acasă.
”Încheiem o zi superbă după o vizită la studiourile Castel Film, organizată de Atelierul Actorului. Vreau să mulțumesc sponsorilor noștri - Kaya Tour, spălătoria Car Race Wash și celor de la Coffe 2 go, care ne-au ajutat să facem această excursie. Din câte am observat, copiii au fost foarte încântați și nu numai ei, pentru că o asemenea ocazie poate se ivește o dată în viață pentru cei care nu lucrează în domeniu. Sper că le-a plăcut tuturor și sper ca această zi să lase un ecou în sufletele noastre”, ne-a declarat Cătălin Paraschiv, la întoarcerea de la studiourile Castel Film, de la Izvorani.

5181 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2964 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.

2024 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.