Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

Actualitate (Categoria articolului)

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022 și se va încheia în ziua de 12 iulie 2022 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12 iulie 2022 doar până la ora 16.00), anunță purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.
Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere. 
Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate pe adresa de internet a I.P.J. Prahova, fiind disponibile pe https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
Iată listă posturilor scoase la concurs:
- ofițer specialist II  în cadrul Biroului Siguranță Școlară - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-specialist-ii-la-biroul-siguranta-scolara
- ofiţer specialist I (inginer de sistem) în cadrul Serviciului Comunicații și Informatică - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-specialist-i-la-serviciul-comunicatii-si-informatica
- ofițer principal II în cadrul Serviciului Logistic – Biroul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-principal-ii-la-serviciul-logistic
- ofițer principal II în cadrul Serviciului Cabinet - Compartiment Schengen si Relații Internaționale - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-principal-ii-la-serviciul-cabinet-implementarea-proiectelor
- 55 de posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea “ordine publică” (siguranță publică și patrulare – mediul urban și ajutori șef post) - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-agenti-de-politie-sig-pub-si-aj-sef-post-ipj-prahova
- 3 posturi de agent de poliție în cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-agenti-de-politie-la-serviciul-pentru-actiuni-speciale;
- 2 posturi de agent de poliție în cadrul Centrul de Reținere și Arestare Preventivă - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-2-posturi-de-agent-de-politie-la-centrul-de-retinere-si-arestare-preventiva.
Procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților. Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.

 

2359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.