Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

Actualitate (Categoria articolului)

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022 și se va încheia în ziua de 12 iulie 2022 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12 iulie 2022 doar până la ora 16.00), anunță purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.
Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere. 
Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate pe adresa de internet a I.P.J. Prahova, fiind disponibile pe https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
Iată listă posturilor scoase la concurs:
- ofițer specialist II  în cadrul Biroului Siguranță Școlară - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-specialist-ii-la-biroul-siguranta-scolara
- ofiţer specialist I (inginer de sistem) în cadrul Serviciului Comunicații și Informatică - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-specialist-i-la-serviciul-comunicatii-si-informatica
- ofițer principal II în cadrul Serviciului Logistic – Biroul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-principal-ii-la-serviciul-logistic
- ofițer principal II în cadrul Serviciului Cabinet - Compartiment Schengen si Relații Internaționale - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-ofiter-principal-ii-la-serviciul-cabinet-implementarea-proiectelor
- 55 de posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea “ordine publică” (siguranță publică și patrulare – mediul urban și ajutori șef post) - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-agenti-de-politie-sig-pub-si-aj-sef-post-ipj-prahova
- 3 posturi de agent de poliție în cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-agenti-de-politie-la-serviciul-pentru-actiuni-speciale;
- 2 posturi de agent de poliție în cadrul Centrul de Reținere și Arestare Preventivă - https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-2-posturi-de-agent-de-politie-la-centrul-de-retinere-si-arestare-preventiva.
Procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților. Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.

 

3178 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

11 vizualizari
19 mar. 2024 09:37

Podul CFR dintre Câmpina și Poiana Câmpina, de peste DN1 și râul Prahova, devine amintire

În noaptea de luni spre marți a început demolarea podului feroviar dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, pod situat peste râul Prahova și peste DN1. Lucrările vor dura până miercuri, la ora 24.00, perioadă în care traficul sub 3,5 tone este deviat prin Câmpina.

168 vizualizari
19 mar. 2024 06:34

Primim de la cititori. Din nou despre mizeria din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

Alte stiri recente

312 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

1038 vizualizari
17 mar. 2024 21:38

CS Câmpina a câștigat turneul euroregional de handbal feminin, pentru juniori IV

Ultima zi a turneului euroregional de handbal feminin pentru juniori IV, găzduit de Câmpina, Plopeni și Ploiești, a prilejuit meciurile pentru primele patru locuri în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.