Sinaia Forever, la cea de-a XXII-a ediție. Tema festivalului - INSPIRAȚIE

Eveniment (Categoria articolului)

De astăzi până duminică, la Sinaia are loc cea de-a XXII-a ediție a unui eveniment considerat a fi cel mai frumos din Prahova și nu numai - Festivalul Sinaia Forever.

Tema ediției din acest an - INSPIRAȚIE - 'este dedicată acestui izvor nesecat pe care Sinaia l-a oferit și îl oferă în continuare cu generozitate compozitorilor, scriitorilor, arhitecților, pictorilor, localnicilor și turiștilor' după cum se menționează în comunicatul Primăriei Sinaia. Parada de deschidere are loc astăzi, la ora 18.00, iar parada de închidere a festivalului - duminică, la ora 18.00. Activitățile organizate în fiecare zi le aveți atașate acestui articol.

Iată formațiile și soliștii care vor cânta la Sinaia Forever 2016:
Vineri, 2 septembrie, de la ora 18.30 - Vlad Miriță & Co., Dorian Popa, Adda, Faydee, Nopame & Petra, Holograf
Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.30 - Filarmonica Metropolitană București, Jean Gavril, Grimus, Zoli Toth Project, Ovidiu Lipan Țăndărică & Co., Crispus.
Sâmbătă, la 23.30 - foc de artificii.

Citiți și Restricții de circulație la Sinaia, de astăzi până duminică

5802 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

1951 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

Alte stiri recente

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.

1524 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.