Peste 200 de participanți și 85 de premianți la Festivalul-concurs de teatru pentru elevi, Câmpina 2016

Eveniment (Categoria articolului)

S-a încheiat și cea de-a VI-a ediție a Festivalului-concurs de teatru pentru elevi, eveniment organizat de administrația locală prin intermediul Bibliotecii Municipale Câmpina și Casei de Cultură "Geo Bogza". 

Un festival-concurs cu o participare numeroasă, cu copii şi tineri foarte talentaţi, cu trupe de teatru bine pregătite, elevii şi profesorii lor meritând deopotrivă aplauzele noastre. Un adevărat maraton artistic, care a scos încă o dată în evidenţă pasiunea multor elevi din şcolile câmpinene pentru artă, în general și pentru teatru, în special. În acest an, marele premiu al concursului a fost câștigat de Sarah Maria Crăciun, elevă la Școala Centrală (coordonator - profesor Laura Andreea Arman), o tânără foarte talentată, care a transmis multă emoție celor care i-au urmărit reprezentația.
208 elevi au participat la această ediție a Festivalului-concurs de teatru, iar 85 dintre ei au fost premiați. Din juriu au făcut parte: 
Liliana Ene – directorul Bibliotecii Municipale, Lenuţa Leotescu – bibliotecar, scriitorul Florin Dochia, Adrian Dochia – directorul Teatrului Proiect şi Alexandru Ştefan (Saşa) – scriitor, fost referent cultural la Casa de Cultură „Geo Bogza”. Pentru acest eveniment, de la bugetul local s-au alocat 5.000 lei, o sumă multe prea mică, din punctul nostru de vedere, pentru un eveniment atât de frumos și cu o participare atât de numeroasă. 

7266 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2523 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

197 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1118 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.